5 stjerner i Berlingske: Kage & Rainbow Latte/Juice for 2 personer hos The Organic Boho – Veganske hitmagere har indtaget Torvehallerne

Simon Evers
Head Concierge
1459 købt
200,-    /    99,-

Tre år i træk er de blevet nomineret som Byens Bedste. De er blevet rost til skyerne af Politiken og har fået 5 store stjerner i Berlingske. Ét af landets hippeste food brands storsatser nu på Torvehallerne, hvor de har åbnet nyt univers med bløde bohemian vibes og det vildeste veganske i København. Hos The Organic Boho byder dygtige kokke på alt fra Rainbow Latte med superfoods til kager pyntet med bær og spiselige blomster. Alt er 100% økologisk & vegansk, og smagene er for vilde.

Det får du

Få 2 stykker kage & 2 drikke hos The Organic Boho i Torvehallerne. Spis i Boho’s smukke univers eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle kagerne i montren. Smag Rainbow Cheesecake med blå spirulina, pink pitaya, gurkemeje og matcha, toppet med friske jordbær og spiselige blomster. Få Caramel Cheesecake med kiksebund, dadler og saltet karamel. Nyd Snickers Cake med crunchy peanuts og Boho Brownie lavet på dadler, kakao og kokos. Få Chocolate Cake med raw chokolade, hakkede mandler og friske hindbær. Få Rainbow Cupcakes med vegansk marcipan, mangocreme, kokos og vanilje. Smag Rainbow Latte lavet på superfoods – vælg mellem alt fra Golden Turmeric til Blue Spirulina, Green Matcha og Pink Pitaya. Få specialty coffee, friskpresset juice med appelsin, gulerod, rødbede og meget mere.

The Organic Boho Torvehallerne

Torvehallerne
Frederiksborggade 21
1360 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos The Organic Boho i Torvehallerne
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. februar 2020

Sagt af andre

Smager så sindssygt godt!
Jeg er vild med konceptet.
Boho har åbnet mine øjne for, hvad vegansk mad kan!
Et helt igennem fantastisk sted!
Virkelig lækre kager...
Smuk og meget velsmagende mad!

Af Mette, Cecilie, Tobias, Per, Rebecca & Thea – Kilde: Facebook

Om The Organic Boho Torvehallerne

Idéen til The Organic Boho blev født på en økologisk farm på Ibiza, og konceptet var flere år undervejs. I 2016 slog de dørene op i København, og på rekordtid blev The Organic Boho landets måske allerstærkeste veganske brand. Nu rykker Boho på sig igen, og midt i Torvehallerne har de åbnet deres nyeste univers.

Ingen genveje eller snyd. Det er enkelt. Det er ærligt. Og frem for alt vildt velsmagende. Hos The Organic Boho spiller råvarerne en hovedrolle, og kokkene går ikke på kompromis. De fokuserer på sundhed, bæredygtighed og dyrevelfærd. Menukortet er 100% økologisk & vegansk, og gæsterne forkæles med alt fra burgere til salater og seriøst lækre kager, der både er gluten- og sukkerfrie.

 

Åbningstider

Mandag - fredag, kl. 10-19
Lørdag - søndag, kl. 10-18

200,-    /    99,-
UDLØBET
1459 købt

Afsluttet:
27-09-2019

The Organic Boho Torvehallerne

Torvehallerne
Frederiksborggade 21
1360 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos The Organic Boho i Torvehallerne
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. februar 2020
UDLØBET