Øl i verdensklasse: Frit valg til alt hos BRAW – Nørrebro Bryghus har åbnet ny ølbar med egne mikrobryg samt øl fra verdens bedste bryggerier

Simon Evers
Head Concierge
1057 købt
200,-    /    99,-

De kickstartede den danske mikrobrygrevolution og har trukket overskrifter i alt fra Berlingske til Lonely Planet og verdenskendte Thrillist. De lancerede for få år siden deres feinschmecker-brand BRAW, der brygger noget af det vildeste øl i Danmark. Nu sker der igen nyt hos Nørrebro Bryghus, som har gennemrenoveret Ryesgades gamle metalvarefabrik. Her byder de københavnerne på et 2-etagers ølunivers med selvstændig BRAW-bar, egne mikrobryg samt øl fra verdens bedste bryggerier.

Det får du

Du har frit valg til alt hos BRAW på Nørrebro. Køb ét eller flere værdibeviser. Invitér venner og veninder med på én af byens største ølbarer. Smag unikke mikrobryg fra BRAW samt øl håndplukket fra verdenskendte bryggerier i ind- og udland. Nyd New England Style IPA brygget af BRAW på Citra-, Simcoe- og El Dorado-humle med stærke noter af citrus. Få alt fra BRAW Pilsnere til Double IPAs og Kettle Sours med brombær, solbær og blåbær. Smag Even More Jesus Imperial Stout med noter af chokolade fra Evil Twin Brewing i New York. Få Big Doink fra Gamma Brewing og champagnelagret Sour Ale brygget af bornholmske Penyllan. Smag Saison Dupont fra anerkendte Brasserie Dupont. Nyd Drink’in The Sun og Beer Geek Breakfast brygget af Mikkeller i San Francisco. Smag mikrobryg fra Flying Couch og Amager Bryghus. Få prisvindende Imperial Stouts fra Prairie Artisan Ales og meget mere.

BRAW by Nørrebro Bryghus

Ryesgade 3
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos BRAW
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 14. november 2019
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos BRAW

Sagt af andre

Super stemning og vildt gode øl på hanerne!
Det er sjældent, at man møder et så unikt håndværk...
Fremragende smag og cool design!
Godt sted, dejlige øl og sikke et hold bag baren.
5 store stjerner til BRAW!
Stærkt koncept, original indretning og fantastisk stemning!

Af Henrik, Frederik, Annette, Rune, Camilla & Rasmus – Kilde: Facebook

Om BRAW by Nørrebro Bryghus

I 2003 rykkede de ind i den gamle metalvarefabrik på Ryesgade, og i sidste uge slog Nørrebro Bryghus så dørene op til deres helt nye univers. De kombinerer restaurant med ølbar og mikrobryggeri i rå lokaler ved Søerne på Nørrebro. De har 7 meter højt til loftet, og i kæmpe øltanke brygger BRAW sine 100% økologiske øl on-site.

Det nye univers er storslået, og øludvalget er enormt. Her sætter forskellige rum forskellige stemninger, og dygtige tendere guider gæsterne igennem den store jungle af velsmagende øl. Alt på hanerne hos BRAW er konstant i rotation, og udvalget spænder over alt fra klassisk til funky og eksperimenterende øl i verdensklasse.

 

Åbningstider

Mandag - torsdag, kl. 16-23
Fredag, kl. 15-02
Lørdag, kl. 12-02

200,-    /    99,-
UDLØBET
1057 købt

Afsluttet:
28-08-2019

BRAW by Nørrebro Bryghus

Ryesgade 3
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos BRAW
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 14. november 2019
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos BRAW
UDLØBET