Kinome
115    SOLD
- +
EXPIRED
425 DKK
260 DKK

6-retters tasting menu hos Kinome på Strandvejen i Hellerup – Anerkendte kokke byder på sushi og japansk fusionsgastronomi

Sushi og japanske fusionsretter serveret i smukke omgivelser på Strandvejen! Han er blevet oplært af den japanske sushikok Mr. Steve Suzuki, og de seneste år har han været køkkenchef på Restaurant Damindra i København. Nu står én af landets bedste sushikokke i spidsen for Kinome i Hellerup, og anmeldelserne taler for sig selv. Her fusioneres japansk gastronomi med det nordiske køkken og smagsindtryk fra hele verden. Teknikkerne er oldgamle, og råvarerne er de fineste, der findes.

WHAT YOU GET

Få 6-retters tasting menu hos Kinome på Strandvejen i Hellerup. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Nyd cod tempura med rødløg, spiselige blomster og teriyaki-sauce. Få edamamebønner med havsalt og citron. Smag laksetatar med fintskåret avocado, hyldeblomst og lime. Få inside out roll med crispy ebi, agurk og avocado, toppet med spicy sauce. Smag futomaki med laks, rødbede, avocado og mild wasabi. Nyd kakigōri – japansk shaved ice – med alt fra mango til jordbær, mynte og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Kinome
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 25. oktober 2019
  • Booking kan foretages via [email protected] eller telefon
+ HOURS

Mandag - torsdag, kl. 12-22
Fredag - lørdag, kl. 12-23

+ ABOUT

Grønne planter og smukke blomster i lyse lokaler med special-designede stole i ask og tunge bordplader i valnød. Hos Kinome er indretningen minimalistisk japansk med nordisk inspiration. I køkkenet arbejder dygtige kokke efter japanske teknikker og med respekt for traditionerne. Her er det maden, den gode smag og gæsterne, der er i centrum.

Hos Kinome er tilgangen udfordrende og retterne en fusion af det japanske og nordiske. Maden er skarp, vinene og den japanske sake hentes hjem fra små producenter rundt om i verden. Kærligheden til råvarerne skinner igennem hver en servering, og den smukke restaurant summer af god stemning.

+ WHERE

Strandvejen 68 C
2900 Hellerup