RESPECT
500    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
262 DKK
129 DKK

2 sandwich + 2 juice hos RESPECT – Kendt vegansk kok indtager Østerbro med sundt street food koncept

Hun har helliget sig det veganske køkken og har de seneste 15 år været med til at ændre opfattelsen af, hvad man kan med grøntsager. Ikke blot i Danmark men også i Spanien og USA. Nu har Neel Engholm åbnet ny vegansk street food joint, og ved sin side har hun Casper Bilton – én af landets første plantebaserede atleter. Hos RESPECT hylder de grøntsagerne for deres helt unikke smage og teksturer. Alt er økologisk & vegansk, og maden imponerer selv de største kødspisere.

WHAT YOU GET

Få 2 sandwich & 2 juice hos RESPECT på Østerbro. Spis i den hippe veganske street food joint eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle sandwich og juice på kortet. Nyd Mushroom Classic med paté lavet på vilde danske svampe, akkompagneret af avocado, tomat, syltet agurk, rucola og tahin-dressing. Smag Creamy Curry med karry-gurkemeje-salat, avocado, råsyltet gulerod og friske spirer. Få Potato Power med kartoffelsalat, avocado, syltet agurk, tahin-dressing, daikon- og sakuraspirer. Nyd økologisk og koldpresset juice fra anerkendte Gro. Få rød juice lavet på rødbede, gulerod, æble, appelsin, citron og ingefær. Smag grøn juice på grønkål eller orange juice med gulerod, sød kartoffel, citron og gurkemeje.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos RESPECT
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. august 2019
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 11-20

+ ABOUT

Et nyt, grønt univers på Østerbro tiltrækker veganere og madører fra hele København. Sundhed og bæredygtighed er i højsædet. Køkkenet er åbent, og råvarerne er økologiske, håndplukket fra lokale landbrug, der lige som RESPECT værner om naturen.

Hos RESPECT forkæles gæsterne med noget af det bedste veganske, byen kan præstere. Her lægger kokkene kærlighed i køkkenets kreationer. De rå lokaler er fyldt med planter, naturtræ og bløde vibes. Smagene er unikke, og maden er en sand fornøjelse for både krop og sjæl.

+ WHERE

Nordre Frihavnsgade 7
2100 København Ø