Byens vildeste cocktails: Frit valg til alt hos GILT – Nordisk cocktailbar høster international anerkendelse

Simon Evers
Head Concierge
561 købt
200,-    /    99,-

Halvhemmelige lokaler på Nørrebro har i mere end ét årti tiltrukket cocktail-entusiaster fra hele verden. I det åbne laboratorium udvikler bartenderne moderne fortolkninger af klassiske cocktails og fortsætter med at sætte nye standarder for branchen. Hos GILT eksperimenteres der med nordiske råvarer og verdens fineste spiritus. Lokalerne er hyggelige og rå med naturtræ, pudsede vægge og brændestabler fra gulv til loft. Bartenderne er nogle af landets bedste, og alt laves fra bunden.

Det får du

Du har frit valg til alt hos populære GILT på Nørrebro. Køb ét eller flere værdibeviser. Invitér venner og veninder på klassiske og innovative cocktails i verdensklasse. Nyd Chamomile Flower Sour med Pierre Ferrand 1840, kamilleblomst, piskede æggehvider og friskrevet citronskal. Smag klassisk Old Fashioned og Espresso Martini lavet på bourbon, kakao og cold brew coffee. Få No Citrus med campari, hyldeblomst og Geranium-gin. Nyd Nightcap lavet på El Dorado 12Y rom eller smag mezcal rørt med kvæde-amaro. Få danske rabarber lagret i Riesling, tilsmagt med abrikos. Nyd Amaretto Sour, Spritz og Bananarama med rom, brændt kokos, koldfiltreret banan og xoco bitters. Få klassisk Dry Martini og House Negroni med Martin Miller Westbourne Gin, campari og vermouth. Nyd spumante, rød- og hvidvin, special-importerede IPA’s, oliven, ristede mandler og meget mere.

GILT

Rantzausgade 39
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,7)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos GILT
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. august 2019
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos GILT

Sagt af andre

Byens bedste cocktails og fantastisk stemning!
Altid 100% skarpe serveringer.
Hyggelig atmosfære, uovertruffen service og de vildeste drinks!
Lækre cocktails serveret i dejlige omgivelser.
Et helt fantastisk sted!
Tak for en oplevelse i absolut særklasse...

Af Kim, Frederikke, Henrik, Sisse, Mads & Lise – Kilde: Facebook

Om GILT

De har været med i opløbet til Bartenders' Choice Awards og laver alt fra bunden på lokale råvarer i sæson. 8 år i træk har AOK fremhævet dem som én af Byens Bedste, og 2 gange har Politiken nomineret dem til iBYEN-prisen. Selvom lokalerne er godt gemt bag en anonym facade på Nørrebro, så har GILT siden 2003 gjort sig bemærket i både ind- og udland.

GILT er flot indrettet med danske designer-møbler og bløde sofaer. Her kaster stearinlys og frithængende lamper varme og lys ned over de velbesøgte lokaler. Barvæggen er prydet med specialimporteret spiritus, og bartenderne er nogle af landets dygtigste. Intet er overladt til tilfældighederne og smagen, den kan ingen hamle op med.

 

Åbningstider

Onsdag - torsdag, kl. 18-24
Fredag - lørdag, kl. 18-02

200,-    /    99,-
UDLØBET
561 købt

Afsluttet:
19-04-2019

GILT

Rantzausgade 39
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,7)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos GILT
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. august 2019
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos GILT
UDLØBET