Frederiksberg: Hæderkronet oste- og delikatessebutik byder på oste, pølser, patéer & skinker i verdensklasse

Simon Evers
Head Concierge
480 købt
440,-    /    198,-

Det vælter ind med priser fra ind- og udland til Osteforretningen på Frederiksberg. Udvalget er overdådigt, og specialiteterne håndplukkes fra det halve Europa. Hos Osteforretningen bydes kunderne på verdens bedste oste, akkompagneret af lækre spanske, danske og italienske skinker, pølser & patéer. Her strømmer det til med feinschmeckere, som får udsøgte delikatesser med hjem. Forkæl dig selv, venner og familie med en gourmet-rejse fyldt med fantastiske smagsoplevelser.

Det får du

Få udsøgte delikatesser & specialiteter til et overdådigt oste- og pølsebord – udvalgt af Osteforretningens kyndige delikatesse-specialister. Få italiensk luksus-salami med fennikel og belgisk paté med skovsvampe, madagascarpeber, hvidløg eller valnødder. Nyd brie fra Normandiet med noter af muskat og sydafrikanske røde peberfrugter fyldt med cremet flødeost. Få lufttørret italiensk parma-skinke og blåskimmel produceret på anerkendte Ullerslev Mejeri på Fyn. Få prisvindende danbo og mild port salut. Nyd nøddeagtig emmentaler, enebærrøget spegepølse og friskbagt italiensk filone-brød.

Osteforretningen

Peter Bangs Vej 75
2000 Frederiksberg
RatingRatingRatingRatingRating
Google (4,8)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Osteforretningen
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 11. april 2019

Sagt af andre

Tak for fantastiske smagsoplevelser!
Specialbutik af høj kvalitet.
En rigtig god osteforretning... der kommer jeg bestemt igen!
Et eldorado for dem, som er glade for ost og specialiteter...
Meget stort udvalg og fantastisk betjening!

Kilde: Facebook & Google

Om Osteforretningen

I næsten 100 år har den skønne gamle oste- & delikatesseforretning på Frederiksberg forhandlet oste, charcuteri og hjemmelavede specialiteter. Her har dygtige delikatessehandlere med sikker sans for smag & kvalitet skabt et vidunderligt gourmet-univers for livsnydere og feinschmeckere.

Det summer af liv og glade kunder i Frederiksbergs hæderkronede delikatesseforretning. Her bydes på et kæmpe sortiment af oste fra Europas geniale ostemagere. Her ligger pølser og skinker på rad & række i store delikatessemontrer. Delikatesserne er i særklasse, og kunderne betjenes med smil og stor ekspertise.

 

Åbningstider

Tirsdag - torsdag, kl. 9:30-17:30
Fredag, kl. 9-18
Lørdag, kl. 9-14

440,-    /    198,-
UDLØBET
480 købt

Afsluttet:
16-01-2019

Osteforretningen

Peter Bangs Vej 75
2000 Frederiksberg
RatingRatingRatingRatingRating
Google (4,8)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Osteforretningen
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 11. april 2019
UDLØBET