Spise/bar15
777    SOLD
- +
EXPIRED
310 DKK
155 DKK

Brunch for 2 personer hos Spise/bar15 – Populær Nørrebro-restaurant udvider til Frederiksberg

Pudsede vægge, rustikke træborde, stearinlys, planter og specialimporterede fliser. Deres mad er eksperimenterende og ofte med et nordisk twist. Råvarerne hentes hjem fra små landbrug, og kokkene kan deres kram. For 4 år siden slog Spise/bar20 dørene op på Nørrebro med mad & omgivelser, der har slået benene væk under gæster og madanmeldere. Nu har søster-restauranten Spise/bar15 set dagens lys på Frederiksberg. Hyggen er intakt, og brunchen er det helt store tilløbsstykke.

WHAT YOU GET

Få brunch for 2 personer hos Spise/bar15 i hjertet af Frederiksberg. Nyd yoghurt med bærkompot og honningristet mysli. Få ristet rugbrød med smashed avocado og friske urter. Smag danske oste, salami og lufttørret serrano-skinke, akkompagneret af hjemmelavede marmelader. Få vafler med chokoladecreme, crumble og friske blåbær. Få stegte brunch-pølser, blødkogte æg og hjemmebagt surdejsbrød. Få ingefær-æble-shot, frisk passionsfrugt, ananas, melon og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Spise/bar15
  • Brunch serveres alle ugens dage fra kl. 9-14
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 10. april 2019
+ HOURS

Mandag - onsdag, kl. 9-23
Torsdag - lørdag, kl. 9-24
Søndag, kl. 9-22

+ ABOUT

Hos Spise/bar15 står den på tilbagelænet hygge og brunchspecialiteter, der vækker glæde omkring bordet. Her er der fokus på økologi, bæredygtighed og kvalitet. Menukortet er spækket med hjemmelavede lækkerier, og alt er lavet fra bunden på gode råvarer i sæson.

Spise/bar15 er stedet, hvor byfolket søger hen, når den står på hygge og en dejlig date. Her nydes livet i fred og ro med dagens avis og hyggesnak. Her summer den italienske kaffemaskine lystigt bag disken. Gæsterne mødes med store smil, maden er i særklasse, og stemningen er seriøst god.

+ WHERE

Rolighedsvej 15
1958 Frederiksberg