H Table
901    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
200 DKK
99 DKK

Frit valg til alt hos H Table i Indre By – Hypet kineser-restaurant byder på alt fra peking-and og dumplings til bao, forårsruller og okse i sur-sød sauce

Anerkendte kokke tager det kinesiske køkken til nye højder i København og skamroses i Berlingske under overskriften ”Skarp og autentisk kinesisk mad til rørende priser”. De slog dørene op for blot et halvt år siden og byder på klassikere fra det sydkinesiske køkken. Rammerne er autentiske, og menukortet er spækket med à la carte retter og tasting-menuer med alt fra kantonesisk and til håndlavede dumplings, nudler og lynstegte grøntsager.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos H Table i Indre By. Køb ét eller flere værdibeviser. Spis i den anmelderroste restaurant eller bestil 'to go'. Nyd pandestegte gyoza og sesam-panerede rejetoasts med kinesiske kastanjer. Få håndlavede dumplings og forårsruller med alt fra kylling og rejer til lynstegte grøntsager. Smag peking-and serveret med kinesiske pandekager, agurk, forårsløg og klassisk hoisin-sauce. Få oksekød i sur-sød sauce og gong bao kylling med grønsager, cashewnødder og chili. Smag tempurarejer med wasabimayo og wonton-suppe med svin, forårsløg og tørrede svampe. Få wokstegte grøntsager med ingefær og hvidløg. Nyd risnudler med oksekød og østerssauce. Få chicken wings og stegte tigerrejer med sæsonens grønt og gojibær. Nyd kinesiske special-øl, vin og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos H Table
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 21. marts 2019
  • Bordreservation og bestilling af take away kan foretages via telefon
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos H Table
+ HOURS

Mandag - lørdag, kl. 16-23

+ ABOUT

Køkkenet er udpræget kantonesisk, og kokkene har deres fortid på landets bedste asiatiske restauranter. Hos H Table arbejdes der efter oldgamle kinesiske traditioner, og alt laves fra bunden på udsøgte råvarer i sæson. Smagen er autentisk skarp, og kærligheden til det kinesiske køkken skinner igennem hver en servering.

I restaurantens smukke lokaler prydes væggene af store farverige malerier. Designerstolene er magelige, og bordene dækkes op med håndlavede kinesiske spisepinde og porcelæn. Her forkæler det kinesiske ægtepar, Tao He og Pingping Wang, gæsterne med byens måske allerbedste kinesiske mad.

+ WHERE

Gyldenløvesgade 10
1369 København K