Brewers Inc.
768    SOLD
- +
EXPIRED
200 DKK
99 DKK

Frit valg til alt hos Brewers Inc. på Nørrebro – Hypet ølbar byder på øl fra verdens bedste mikrobryggere

16 fadølshaner og 200 forskellige flaske-øl fra hele verden! Blot halvandet år efter deres åbning har Brewers Inc. indtaget én af tronerne på det københavnske ølbar-marked. Lokalerne er rå, øl-udvalget er imponerende, og tenderne ved, hvad de taler om. Politikens anmelder skummede over af begejstring og forlod Brewers Inc. svævende på en sky af eufori. Er du ølnørd, feinschmecker eller bare ølglad, så er Brewers Inc. et must-try!

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Brewers Inc. på Nørrebro. Køb ét eller flere værdibeviser. Invitér venner og veninder på øl fra verdenskendte bryggerier og ukendte danske håndbryggere. Smag øl fra Gamma Brewing, Amager Bryghus, Dupont, Penyllan og Garage Beer Co. Nyd IPA med frugtige noter af citrus fra det danske mikrobryggeri People Like Us. Få verdenskendte øl fra De Struise lageret på amerikanske bourbonfade. Få trappist-øl brygget af belgiske munke og smag Stjernenat fra Hornbeer brygget på byg- og hvedemalt, nænsomt krydret med enebær. Nyd Brewers Inc.’s egen Pilsner, Please Pils Me, og hypede øl fra bornholmske Penyllan. Få Berliner Weisse og Imperial Stout fra danske Evil Twin i USA. Smag IPAs fra Melvin Brewing, Pale Ale fra FrauGruber og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Brewers Inc.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. marts 2019
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Brewers Inc. (kampagnen gælder dog ikke til at købe øl med hjem)
+ HOURS

Tirsdag - torsdag, kl. 17-24
Fredag, kl. 14-02
Lørdag, kl. 13-02

+ ABOUT

Én af landets mest hypede ølbarer kombinerer prisvindende øl fra hele verden med øl, du aldrig har smagt før, produceret af ukendte danske håndbryggere. Stemningen er dejlig afslappet, øllet er i en klasse for sig selv, og sortimentet roterer efter sæson, nøje udvalgt af barens dygtige tendere.

Hos Brewers Inc. er det oplevelsen, der er i centrum, og kærligheden til øllet er ikke til at tage fejl af. Hvert kvartal konkurrerer landets bedste håndbryggere om at få deres øl på hanerne, mens verdenskendte ølbryggere laver tap-take-overs. Her forkæles gæsterne med fantastiske øl, der både vækker genkendelse, og som repræsenterer noget helt nyt og anderledes.

+ WHERE

Gormsgade 25
2200 København N