Loop Food
764    SOLD
- +
EXPIRED
258 DKK
129 DKK

2 store salater + 2 drikke hos Loop Food – Økologisk salatbar og take away har slået dørene op på Frederiksberg

Han er uddannet som kok på Le Sommelier under Francis Cardenau. Han har slået sine folder på Umami, Bistro Boheme og har været medejer af salatsuccesen Wedofood. Jacob Loop har nu åbnet ny salatbar og take away på Frederiksberg med fokus på økologi og råvarer i sæson. Her får du vilde salater med frisk frugt & grønt, ristede frø og kerner, hjemmelavet hummus og lækre dressinger. Her kan du toppe dine salater med alt fra varmrøget laks til falafel og solmodne avocadoer.

WHAT YOU GET

Få salater & drikke for 2 personer hos Loop Food. Tag plads i vinduet med udsigt til livet på Frederiksberg eller bestil 'to go'. Vælg frit mellem køkkenets salad bowls eller gå bland-selv-vejen, hvor du designer din egen salat ud fra valg af bund, toppings og dressinger. Nyd Purple Dream med bund af rødbede, græskar og spinat, toppet med falafel, gojibær, hampefrø og gomadressing. Smag Nordic Energy med grønkål, kikærter, æble og gulerod, toppet med avocado, ristede mandler, tranebær og hindbær-vinaigrette. Få veganske salater med quinoa, syltede rødløg, edamamebønner, hokkaido-græskar, hummus og soja-ingefær-dressing. Smag salater med alt fra babyspinat til feta, soltørrede tomater og varmrøget norsk laks. Nyd økologisk saft fra Søbogaard med hyldeblomst og rabarber. Få Lemonaid med passionsfrugt og lime, øko-cola fra Brødrene Adelhardt og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Loop Food
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 22. februar 2019
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 12-21

+ ABOUT

Sundhed, økologi og bæredygtighed! Hos Loop Food handler det om at spise godt og varieret. Råvarerne strutter af friskhed, næring & vitaminer og hentes hjem fra små økologiske landbrug. Alt er lavet fra bunden på gode råvarer i sæson, og emballagen er fremstillet på fibre fra sukkerrør og majs for at værne om planeten.

Køkkenet er åbent og udvalget imponerende. I de bugnende salatmontrer ligger dagens frisksnittede grøntsager side om side med hjemmelavede marinader og dressinger. Her er der fokus på det vegetariske og veganske. Kokkene kan deres kram, og alt smager seriøst godt.

+ WHERE

Godthåbsvej 35
2000 Frederiksberg