Rost til skyerne: Frit valg til alt hos Motley i Ryesgade – Nyåbnet spiseri byder på hjemmelavede simreretter, ost, vin og vild god stemning

Simon Evers
Head Concierge
600 købt
200,-    /    99,-

Ost håndplukket fra små mejerier i ind- og udland. Dagens simreret. Lækre vine, special-øl, champagne og cocktails. Og seriøs god stemning! I hyggelige Ryesgade på Nørrebro har Motley indrettet sig med gamle danske designermøbler, stearinlys og rå murstensvægge. Menukortet byder på alt fra boeuf bourguignon til svinekæber, kalvemørbrad og and. Vinen er specialimporteret, og ostetavlen lokker med lækkerier fra seriøst gode mejerier, der er nørder burrata, comté og camembert.

Det får du

Du har frit valg til alt hos Motley i Ryesgade. Køb ét eller flere værdibeviser. Invitér venner og veninder på lækker mad og drikke. Nyd burrata og pecorino, fransk comté samt camembert produceret på Hårbølle Mejeri. Få ostebrætter akkompagneret af hjemmelavet marmelade, knækbrød, friske figner og karamelliserede nødder. Nyd boeuf bourguignon af mør okse med most kartoffel, perleløg, timian, gulerødder og sauce på fransk Bourgogne-vin. Smag braiserede svinekæber med rodfrugtmos og græskarsuppe med ristede græskarkerner og hjemmebagt surdejsbrød. Smag røde og hvide vine hentet hjem fra hæderkronede vinmarker i Frankrig og Italien. Få orangevin og champagne fra Domaine Jacques Lassaigne. Nyd special-øl fra Thisted Bryghus, lækre cocktails og meget mere.

Motley

Ryesgade 30B
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Motley
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 25. januar 2019
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Motley

Sagt af andre

Fantastisk stemning, god mad og dejligt personale!
Hjemmelavet når det er allerbedst!
Motley har alt og lidt mere til...
Virkelig lækker dagens ret!
Hyggeligt og nærværende… Kan stærkt anbefales.
Vi glæder os allerede til at komme igen!

Af Henrik, Lars, Sille, Ulla, Kim & Mette – Kilde: Facebook

Om Motley

Simreretter & prisvindende oste, dagligstuehygge og afslappet betjening. Et stenkast fra Søerne emmer det af god stemning i Motleys nyåbnede spiseri. Her hygger kærestepar & venner sig i stearinlysenes gyldne skær, og humøret blandt gæsterne bliver højere og højere som aftenen skrider frem.

Hos Motley er der plads til alle. Her er det den gode oplevelse, der er i centrum, og gæsterne forkæles på den fede tilbagelænede måde. Reolerne bugner med lækre vine, og fra køkkenet dufter der så skønt af hjemmelavet mad. Simreretterne har smæk på smagen, og ostene er en fortælling i sig selv.

 

Åbningstider

Mandag - torsdag, kl. 16-22
Fredag - lørdag, kl. 16-24
Søndag, kl. 16-21

200,-    /    99,-
UDSOLGT
600 købt

UDSOLGT!

Motley

Ryesgade 30B
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Motley
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 25. januar 2019
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Motley
UDSOLGT