Mahalle Nansensgade
502    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
300 DKK
150 DKK

Brunch med lemonade og te for 2 personer hos Mahalle i Nansensgade – Smag vilde brunch-specialiteter fra Mellemøsten

Kokkene er arabiske og maden libanesisk. I hyggelige Nansensgade serverer Mahalle brunch-specialiteter, der sender tankerne mod varmere himmelstrøg. Her står menuen på alt fra grillet halloumi-ost til fladbrød og humus, akkompagneret af lemonade og arabisk te. Her er der smil & varme og smukke lokaler prydet med arabiske lamper, mosaik og farverige tallerkener. Invitér venner, veninder og kæreste på en sviptur til det eksotiske Mellemøsten og få en oplevelse ud over det sædvanlige.

WHAT YOU GET

Få libanesisk brunch med lemonade og arabisk te for 2 personer hos Mahalle i Nansensgade. Start dagen i godt selskab og med brunch i eksotiske rammer. Smag libanesisk yoghurt og muhammara lavet på grillede peberfrugter og valnødder. Nyd arabiske fladbrød, grillet halloumi-ost og hjemmelavet hummus, toppet med granatæblekerner. Smag alt fra zeit & zaatar til feta og frisk frugt med mynte. Få arabisk te og lemonade med frisk lime, mynte og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Mahalle i Nansensgade
  • Brunch serveres alle ugens dage fra kl. 10-16
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 29. december 2018
  • Bordreservation skal foretages via telefon 23 91 83 33
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 10-23

+ ABOUT

Hos Mahalle er der kræset om detaljerne – fra indretningen til maden lavet på råvarer håndplukket i ind- og udland. Her summer det af liv & glade dage. Stemning er interkulturel, og tankerne ledes mod eksotiske bazarer og beduintelte under varmere himmelstrøg.

Vegetarer, veganere og madelskere valfarter til Mahalle i Indre By. Her står den på hyggelige siddepladser blandt arabiske antikviteter. Gæsterne bydes på libanesisk mad tilsat inspiration fra nordisk gastronomi, og der er ingen tvivl om, at Mahalle er helt sin egen.

+ WHERE

Nansensgade 66
1366 København K