Vild pizzabar med havudsigt: 2 valgfrie pizzaer hos Bar Uno – Anerkendte restauratører bag hip pizzabar i det nye Nordhavn

Simon Evers
Head Concierge
869 købt
230,-    /    115,-

Italienske pizzakokke er fløjet ind og tryller i det åbne køkken. Restauranten er prydet med marmor, naturtræ og én af verdens bedste pizzaovne. Hos Bar Uno kommer inspirationen fra Napoli, råvarerne hentes hjem fra familieejede landbrug, og pizzaerne er nørdet til perfektion. Vi er i Københavns nye bydel, Nordhavn, hvor nogle af Danmarks dygtigste restauratører storsatser på pizzaer, serveret med betagende udsigt ud over Øresund og den nyopførte FN-bygning.

Det får du

Få 2 valgfrie pizzaer hos hippe Bar Uno i Nordhavn. Du har frit valg mellem alle pizzaerne på kortet, som spænder over alt fra klassiske til innovative varianter. Nyd pizza med Karl Johan svampe, mascarpone, mozzarella, pancetta og friskrevet trøffel. Få klassisk Margherita og Apujlia med spicy salami, gorgonzola og semi-dried tomater. Smag Salsiccia med tomat, mozzarella og cime di rapa samt pizza bianca med kartoffel, rosmarin og hvidløg. Nyd Valtellina med bresaola, rucola, olivenolie og Parmigiano-Reggiano. Få pizzaer med alt fra grillet zucchini til årstidens svampe, prosciutto, italiensk chilipølse og meget mere. Invitér venner, veninder og kæreste på vilde italienske pizzaer i storslåede omgivelser hos Bar Uno.

Bar Uno

Göteborg Plads 5
2150 København
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Bar Uno
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 23. december 2018
  • Bordreservation kan foretages online

Sagt af andre

Bedste pizza i byen!
Verdensklasse pizzaer og fremragende cocktails!
Et helt fantastisk sted…
De bedste pizzaer, jeg nogensinde har smagt!
Bar Uno kan ikke blive andet end et stamsted.
Klar anbefaling herfra!

Af Jakob, Jan, Signe, Michael, Karin & Birgitte – Kilde: Facebook

Om Bar Uno

I mere end ét årti har de åbnet restauranter og cocktailbarer, som har sat nye standarder i København, og på CV’et står der alt fra Salon 39 til Gilt, Toto og Holmens Kanal. Gilt & Toto er bevaret på egne hænder, men nu storsatser de på italienske pizzaer – og Nordhavn er blot første stop for restaurations-trioen Kasper Jensen, Thomas Rasmussen og Peter Altenburg.

Kvalitet er i højsædet, og smagen er fænomenal. Melet hentes hjem fra Antico Molino Rosso i Verona, mens dejen koldhæves i mindst 24 timer. Mozzarellaen fremstilles på det familieejede mejeri La Treccia – tomaterne er fra små landbrug i Napoli. Hos Bar Uno bydes gæsterne på byens vildeste pizzaer, akkompagneret af cocktails, italienske vine og en formidabel udsigt ud over Øresunds glimtende hav.

 

Åbningstider

Mandag - søndag, kl. 11-23

230,-    /    115,-
UDLØBET
869 købt

Afsluttet:
24-09-2018

Bar Uno

Göteborg Plads 5
2150 København
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Bar Uno
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 23. december 2018
  • Bordreservation kan foretages online
UDLØBET