Naert
454    SOLD
- +
EXPIRED
420 DKK
250 DKK

7 serveringer hos Naert – Nynordisk gourmet-restaurant har tidligere Michelin-kokke i køkkenet

Restaurant Naert hylder nynordisk gourmetmad med norsk islæt. Stemningen er afslappet, kokkenes & tjenernes nærhed er ubetinget. Råvarerne kommer fra lokale landbrug og anerkendte fiskerier i Norge, mens kokkene har deres fortid på Noma og restaurant Bare i Bergen. Politikens og Berlingskes madanmeldere kvitterede hver især med 5 store stjerner. Og Naert er fremhævet som én af landets bedste restauranter – af ’den alternative Michelin-guide’, White Guide.

WHAT YOU GET

Invitér venner, familie og kæreste på nynordiske retter, som er en sand fryd for både gane og øje. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Start med lækre snacks – fx nordisk taco med grillet lam, sprødt fiskeskind med dips samt confiteret and med Karl Johan svampe og ristet sesam. Smag udsøgte signaturretter fra køkkenet. Nyd lyssej med grillet broccoli-puré, kål og hvidløg. Få norske rejer med estragon, fermenteret tomat og kinakål. Få svin med stikkelsbær og hanger steak med chili, avocado, sprødt kyllingeskind og sauce på citronverbena. Nyd karamelliseret mælke-is med banan, dehydrerede gulerødder, grøn the og ristede græskarkerner.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Naert
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 18. december 2018
  • Booking foretages online – anfør ”Signaturmenu” på din reservation
+ HOURS

Tirsdag - torsdag, kl. 17-23
Fredag - lørdag, kl. 17-24

+ ABOUT

Med stærke rødder i de danske og norske madtraditioner arbejder Naert med smage og konsistenser, som er blevet forfinet af generationer før os. Her serveres nynordiske gourmet-retter i hyggelige lokaler med rustikke træborde og minimalistisk interiør. Her er det maden, den gode smag og gæsterne, der er i centrum.

Hos Naert kreeres mad på ypperlige råvarer, som varierer efter sæson og humør. Maden er skarp, vinene og øllen hentet hjem fra små vingårde & bryggerier rundt om i verden. Her har gæsterne direkte udkig til det åbne køkken, hvor dygtige kokke fremtryller vild nynordisk gastronomi i bedste underspillede stil.

+ WHERE

Pilestræde 63
1112 København K