Meille
616    SOLD
- +
EXPIRED
345 DKK
199 DKK

5-retters menu hos Restaurant Meille i Indre By – Nordisk gourmet-restaurant har tidligere Michelin-kokke i køkkenet

Han har slået sine folder på alt fra Noma til Geranium, Falsled Kro og El Bulli. Han er ved at opbygge et mindre restaurantimperium i København. Hos Restaurant Meille byder den tidligere Michelin-kok, Mads Rye Magnusson, på topanmeldt nordisk gastronomi. Stemningen er afslappet og tjenernes nærhed ubetinget. Her byder nogle af landets dygtigste kokke på gourmet-light til priser, hvor alle kan være med.

WHAT YOU GET

Invitér venner, familie og kæreste på nordiske retter, som er en sand fryd for både gane og øje. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx nye kartofler vendt i granolie, serveret på bund af røget friskost, toppet med timian, kartoffelchips og tørret løvstikke. Få danske fjordrejer med kinaradise, hvidløg og mayo. Nyd grød på perlebyg med syltet gulerod, ramsløg, sommergrønt, crème fraîche og friskrevet peberrod. Smag braiseret okse med syltede perleløg og purløgsblomster, hertil sky på løvstikke og timian. Nyd danske jordbær med sirup på hybenroseblade, serveret med sprød marengs, tonkanød og iscreme på ristet hø.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Meille
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 23. november 2018
  • Booking foretages via [email protected]– anfør ”Signaturmenu” på din reservation
+ HOURS

Frokost
Tirsdag - søndag, kl. 12-15

Aften
Tirsdag - søndag, kl. 17-24

+ ABOUT

Køkkenet er nordisk og kokkene nogle af landets bedste. I hyggelige Sankt Peders Stræde kreeres gastronomi med udgangspunkt i sæsonen, lokale grøntsager samt dansk fisk og kød. I de smukke lokaler, som Bror tidligere havde stor succes i, har Restaurant Meille nu åbnet op med masser af value for money.

Tilgangen er udfordrende, og alt er efter køkkenchef og ejer Mads Rye Magnussons personlige smag. Den tidligere Michelin-kok har på under ét år modtaget 5-stjernede anmeldelser samt udmærkelse i Michelin-guiden. Og med raketfart bliver Mads Rye Magnusson ved med at åbne restauranter i København, som sætter nye standarder for matchet mellem kvalitet og pris.

+ WHERE

Sankt Peders Stræde 24A
1453 København K