Café Obelix
151 SOLD
- +
EXPIRED
158 DKK
79 DKK

50 % rabat på 2 x brunch hos hyggelige Café Obelix – Superb brunch på solsiden af Vesterbro Torv


Gør hverdagen til en festdag. Start din dag med en god brunch på Café Obelix på Vesterbro Torv. Én af Vesterbros hyggeligste og mest besøgte caféer. Nyd den afslappede stemning og hyg dig med en du holder af.

Med Dagens tilbud får du lækker hverdagsbrunch med spejlæg, brunch-pølser fra slagteren, røræg, dansk bacon, pandekage, frugt, lækker marmelade, hjemmebagt rugbrød og gulerodsbrød, slagterens skinke eller brie efter eget valg og et glas friskpresset appelsinjuice. Du kan også vælge caféens lækre vegetar brunch. Og er du tidligt oppe, giver Café Obelix gratis kaffe mellem kl. 8 - 9.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Café Obelix
  • Værdibeviset kan anvendes ind til den 8. april 2012
  • Værdibeviset kan anvendes alle hverdage mellem kl. 8-14
+ HOURS
Vesterbrogade 53
København V

Åbningstider:
Søndag - onsdag, kl. 08-02
Torsdag - lørdag, kl. 08-04
+ ABOUT

Søren Nissen, som har været i restaurationsbranchen hele sit professionelle liv, overtog Café Obelix den 1. februar 2009. Og han har på få år skabt én af Vesterbros hyggeligste og mest besøgte caféer.

Café Obelix har en forrygende placering på solsiden af Vesterbro Torv i det charmerende gamle hus fra 1865. Fra 1. marts er der udendørsservering på torvet – og man behøver ikke at være viking for at sidde ude – caféens parasoller er nemlig forsynet med varme. Og indenfor i den hyggelige café kan du nyde din mad med udsigt til de gæve gallere på bagvæggen og det pulserende liv på torvet.

Café Obelix er en klassiker blandt caféerne på Vesterbro. På grund af sin centrale placering og god mad til prisen, er caféen et populært mødested for mange.

Caféen har åbent alle ugens dage. Og den er altid fyldt med glade mennesker og et udadvendt, smilende personale. Udover brunch kan du få lækre sandwich, varme og kolde retter, kaffe, smoothies, friskpresset juice, vin, cocktails og velskænkede fadøl.

+ WHERE

Vesterbrogade 53
København V