Kanal Caféen København
1602    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
200 DKK
99 DKK

Frit valg til alt hos Kanal Caféen i Frederiksholms Kanal – Københavns skønne gamle frokost-restaurant byder på overdådigt smørrebrød, øl, vin & snaps

Få forårets og sommerens mest forrygende danske frokostanretninger og højtbelagte smørrebrød. Oplev stemningsfyldte København midt i Frederiksholms Kanal med udsigt til de Kongelige Ridestalde, Marmorbroen, Christiansborg og Slotsholmen. Træd ind i Kanal Caféens historiske gemakker fra 1852 og hengiv dig til det danske frokostbords eventyrlige lyksaligheder. Få et overdådigt frokost-eventyr i Kanal Caféens åbne pavillon med de små lystbåde og kanalrundfarten som nærmeste nabo. Nyd den fantastiske stemning i Københavns måske mest populære frokost-restaurant, som altid er stuvende fuld af glade frokostgæster, københavnere og turister.

Med Dagens tilbud har du frit valg til al mad & drikke i Københavns historiske frokost-restaurant. Køb ét eller flere værdibeviser. Nyd de skønneste sild – kogte, syltede, stegte, marinerede, krydrede og i karry. Få det herligste smørrebrød med varme rødspættefileter, lækker hjemmelavet remoulade eller med rejer & asparges. Nyd røget ål med røræg, gravet laks med jægerdressing, højtbelagte rejemadder og roastbeef med bløde løg og remoulade. Få den fineste tatar og pariserbøf med æggeblomme – smørrebrød med kogt sprængt oksebryst, pickles og peberrod. Nyd lun leverpostej med bacon og champignon – dyrelægens natmad, hjemmelavet hønsesalat, lune frikadeller med surt, ribbenssteg med rødkål og meget andet. Nyd friturestegt camembert med syltetøj, gorgonzola og roquefort med æggeblomme, mild og gammel ost med rom. Få læskende kolde fadøl – danske og udenlandske samt Ale no. 16 fra Vestfyen. Nyd Linie Aquavit, Rød Aalborg eller en af de 13 andre herlige frokost-snaps. Få skønne vine, vand, kaffe & the – napoleonshatte, nøddehorn og kransekage lavet på den skønneste marcipan og med dyp af chokolade.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Kanal Caféen
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 30. september 2013
  • Husk at reservér bord – reservation kan foretages pr. telefon 33 11 57 70
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg i restauranten
+ HOURS

Frederiksholms Kanal 18
1220 København K

Åbningstider:
Mandag - fredag, kl. 11:30-17
Lørdag, kl. 11:30-15

+ ABOUT

Kanal Caféen i Frederiksholms Kanal er et stykke dansk kulturarv og kulturhistorie, som omtales i alverdens turistbøger om København. Her strømmer det til med gæster, som har forelsket sig i den hyggelige stemning og det traditionsrige danske kolde frokostbord og højtbelagte smørrebrød. Her er der altid stuvende fuld af gæster i højt humør.

Kanal Caféen har været åben siden 1852 og har jævnligt besøg af naboerne fra Christiansborg. Tilbage i de gode gamle dage var det staldkarlene, der kom forbi. I dag er det folketingsmedlemmerne, der tager plads i den gamle københavnske frokost-restaurant, sammen med skuespillere, turister og københavnere.

Kanal Caféen emmer af ægte maritim københavnerstemning. I restaurantens hyggelige stuer er væggene prydet med billeder fra livet på søen – vindueskarme og hylder er fyldt med porcelæn og fajance fra en for længst svunden tid. Og fra Kanal Caféens udendørs-servering i den store åbne pavillon, søsat nok så fint i Frederiksholms Kanal, er der udkig til de Kongelige Ridestalde, Marmorbroen, Christiansborg, Slotsholmen og det hyggelige bådliv i kanalen.

Tag på tur i skønne gamle København – hen over toppede brosten langs de gamle kanaler – og nyd den herligste frokost i Kanal Caféens charmerende og hyggelige restaurant. Her bydes du på alen lange smørrebrødssedler med populært smørrebrød og specialiteten kogt syltet sild lavet efter Kanal Caféens velbevarede hemmelig opskrift. Her får du det ypperste inden for hjemmelavet dansk mad – kreeret af Københavns bedste smørrebrødsjomfruer & kokke.

+ WHERE

Frederiksholms Kanal 18
1220 København K