Bicycle Brewing
700    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
200 DKK
99 DKK

2 beer flights hos Bicycle Brewing på Østerbro – Invitér venner & veninder med på hypet amerikansk-dansk mikrobryggeri

Blot 4 måneder efter deres åbning blev de nomineret som 'Årets Danske Bryggeri'. Han er fra det solrige Californien – hun er fra København. I mere end 14 år har de brygget øl på hobbyplan, og sidste år åbnede de mikrobryggeri & ølbar på Østerbro. Alex & Kristina Kunigenas har rejst verden rundt og er inspireret af alt fra trappist-bryggerier i Belgien til mikrobryggerier i Asien, Australien og USA. Bryggestilen er unik, og på rekordtid har Bicycle Brewing tiltrukket øl-entusiaster fra hele verden.

WHAT YOU GET

Få 2 beer flights hos Bicycle Brewing på Østerbro. Hver beer flight består af tre forskellige øl. Du har frit valg mellem alle øl på hanerne, og øludvalget skifter efter sæson og bryggernes humør. Smag fx Dropout IPA med noter af citrus og tropisk frugt. Nyd Raspberry Saison med fermenterede hindbær og Pedaling Pilsner brygget på Hallertau Mittelfruh humle hentet hjem fra Tyskland. Få Short John Porter med smag af chokolade. Nyd klassisk Downhill ESB. Smag CranMerry Christmas med tranebær, vanilje og appelsinskal. Få Once a Year Wet-Hopped Beer Chinook med noter af citrus og fersken. Nyd Long John Stout, Sour Grapefruit og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Bicycle Brewing
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 7. marts 2020
+ HOURS

Torsdag - lørdag, kl. 16-22

+ ABOUT

Bicycle Brewing slog dørene op i 2018. De er blevet nomineret som 'Årets Danske Bryggeri', og TripAdvisor har fremhævet dem på deres liste over '100 Things to do in Copenhagen'. De har placeret deres mikrobryggeri & ølbar i hjertet af Østerbro, og om sommeren kører de rundt på specialdesignede ladcykler med friskbrygget øl.

Bag disken står dygtige tendere, som guider gæsterne gennem det lækre øludvalg, mens anerkendte bryggere arbejder på højtryk i det åbne bryggeri. Ingredienserne håndplukkes fra små landbrug i ind- & udland, og omgivelserne er fantastiske. Hos Bicycle Brewing er øllet i en klasse for sig selv, og byens amerikansk-danske mikrobryggeri bidrager på fornemmeste vis til den globale ølscene.

+ WHERE

Ålborggade 20
2100 København Ø