: 53 % rabat på Crêpes / Æbleskiver / Risengrød + stor Kakao / Gløgg for 2 personer – Nyd varme julelækkerier i Julebyen Nyhavn

349 købt
190,-    /    89,-

Julen er nær, og den hyggelige juleby langs kanalen i Nyhavn er netop åbnet op. Oplev julen som i de gode gamle dage og gå på julegave-jagt i de julepyntede boder, fyldt til bristepunktet med glaskunst, delikatesser, uldsutter og strik. Nyd fantastiske crêpes med Nutella, marmelade og banan. Få æbleskiver med syltetøj, risengrød med smørklat & kanel, gløgg og varm kakao med flødeskum. Nyd varmen og hyggen i Københavns hyggeligste juleby i hjertet af København.

Med Dagens tilbud får du varme drikke og julelækkerier for 2 personer i Julebyen Nyhavn. Hver person kan vælge mellem lækker crêpe, 8 sprøde mini-æbleskiver og risengrød. Få lækre crêpes med Nutella og banan. Nyd crêpes med kanalsukker, sirup og udsøgt marmelade. Få varme hjemmebagte æbleskiver med flormelis og syltetøj. Nyd gammeldags risengrød med smørklat og kanelsukker. Vælg mellem varm kakao med flødeskum og hjemmelavet gløgg med nelliker, hakkede mandler og kanel, med og uden alkohol.

Det får du

Crêpes

Nyhavn
1051 København K
Rating

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Crêpes i Julebyen Nyhavn
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d til og med den 23. december 2017

Om Crêpes

Hvert år op til jul skyder juleboder & smukt pyntede juletræer op i hyggelige Nyhavn. Her dufter der så skønt af jul, og fra morgen til aften sendes liflige dufte af hjemmebagte æbleskiver, crêpes, risengrød og kanel ud over den ganske by.

I julebyen hilser julemanden på alle glade københavnere og turister. Børn leger mellem de hyggelige juleboder, mens forældre, venner, veninder og kærester slentrer rundt og kigger sjove julegaveidéer.

Julebyen i Nyhavn emmer af julestemning & julehygge. Her er boder fyldt med færøske uldtrøjer og hjemmesko, pels- og skindhuer, handsker, hjemmelavede chokolader og brugskunst, plaider og smykker. Og traditionen tro byder Crêpes på varme æbleskiver, søde crêpes, risengrød og skønne varme juledrikke.
 

Åbningstider

Julebyen i Nyhavn
1051 København K

Åbningstider:
Mandag - torsdag, kl. 10-19
Fredag - lørdag, kl. 10-20
Søndag, kl. 10-19
190,-    /    89,-
UDLØBET
349 købt

Afsluttet:
14-11-2017

Crêpes

Nyhavn
1051 København K
Rating

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Crêpes i Julebyen Nyhavn
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d til og med den 23. december 2017
UDLØBET