Gå ikke glip af vores tilbud - få tilbud direkte i din mailboks: 
   
Luk
København

Dagens tilbud: 50 % rabat på 6 stk. frisksmurt smørrebrød hos Domhusets Smørrebrød i Indre By – Få det lækreste smørrebrød fra Den Gamle Smørrebrøds-forretning

Kr. 45

Værdi Rabat Du sparer
Kr. 90 50% Kr. 45

Tilbuddet lukkede:

13-05-2012
Kl. 23:59:59

I alt 704 personer har købt

  • Værdibeviset indløses hos Domhusets Smørrebrød
  • Værdibeviset kan anvendes ind til den 14. september 2012

1 2 3 4 5 6 7

Midt i København få skridt fra Strøget, Nytorv og Gl. Torv finder du én af byens ældste og bedste smørrebrødsforretninger. Her smører de hver dag det lækreste smørrebrød lige til at sætte tænderne i. Forsyn dig med det smørrebrød du allerbedst kan lide. Nyd det på boldværket ved Frederiksholms Kanal, på Nytorv eller Gl. Torv i det skønne lune forårsvejr. Du kan også tage plads udenfor smørrebrødsbutikken og nyde livet her.

Med Dagens tilbud kan du vælge frit fra det overdådige udvalg af smørrebrød. Prøv fx Fiskefilet med remoulade og citron, *Æg & Rejer, *Roastbeef med remoulade og ristede løg, *Rullepølse med rå løg, sky og purløg, *Flæskesteg med rødkål, agurkesalat og appelsin samt *Frikadelle med surt og sødt. Du har hver dag mulighed for at vælge mellem cirka 20 forskellige slags lækkert smørrebrød.Domhusets Smørrebrød

Kattesundet 18
1458 København K

Åbningstider:
Mandag - fredag, kl. 7-15

Sagt af andre

Er du til gammeldags smørrebrød så er Domhusets Smørrebrød stedet!... Klart det bedste smørrebrød i København.

Af Terese A. – Kilde: Yelp

Om Domhusets Smørrebrød

Den Gamle Smørrebrødsforretning bag Københavns Byret har eksisteret lige siden 1925. Smørrebrødsforretningen er en af byens ældste og har i alle årene smurt kvalitetssmørrebrød til københavnerne.

Hos Domhusets Smørrebrød er du altid sikret det friskeste og lækreste hjemmelavede smørrebrød, med brød og pålæg af bedste kvalitet.

I køkkenet steges frikadeller, flæskesteg og fiskefrikadeller. Her laves fiskefileter, mørbradbøffer, koges æg og pilles rejer. Og duften af alt det dejlige hjemmelavede er det første der møder dig, når du træder ind i den hyggelige og skønne smørrebrødsbutik.

Hos Domhusets Smørrebrød er hvert stykke smørrebrød en lille eksklusiv fusionsret i sig selv – komponeret af lækkert rugbrød med udvalgt pålæg smagsfremhævet med både surt, sødt, salt og bittert. Og bag disken står ejeren selv og hendes ansatte for at betjene dig på den allerbedste vis.

Udvalget af smørrebrød i butikken er så stort og indbydende, at det altid er svært og en kunst at vælge – og kunderne kommer igen og igen.