Bredo
1771     SOLD
0    LEFT
- +
SOLD OUT
300 DKK
150 DKK

Frit valg til alt hos Bredo på Nørrebro – Få vin, cocktails og funky latinamerikanske småretter

Bredo udvisker grænsen mellem bar og restaurant. Retterne er delevenlige, råvarerne er i sæson, og der er masser af fisk og grønt. Både spise- og cocktailkortet har tydeligt afsæt i det latinamerikanske. Vinene er fra førende importører, og der er fokus på lav intervention. Bag spisebaren står firekløveren Nina & Esben Pagh, Laura Cabrera og Kristoffer Porner. De har tidligere arbejdet sammen hos Sanchez, men tilbage i februar åbnede de deres eget – i det gamle Café Stadion på Nørrebro.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Bredo på Nørrebro. Køb ét eller flere værdibeviser. Mad. Smag fx østers vuelve a la vida – østersservering med tomatsalsa, chili og koriander. Få friterede fjordrejer med chipotlemayo. Nyd ceviche med rødløg, leche de tigre og tortillas. Få selleri med umodne ferskner og grillet majskolbe med smoky sauce. Smag dzikilpak tomatsalat med vinaigrette på habanero. Få stegt blæksprutte med tomatillo og pork chop med sprød salat og sweetcorn sauce. Cocktails og vin. Få alt fra Paloma til Margarita, Whiskey Sour og Spritz. Smag Elisa Pouilly-Fumé (hvid) fra Domaine Pabiot og Veronnet (rød) fra Corentin Houillon i Jura. Få Blonde by Nature (orange) fra Weingut Pittnauer og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Bredo
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. februar 2024
  • Bordreservation kan foretages via bredocph.dk – dog ikke et krav
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Bredo
+ HOURS

Onsdag - torsdag, kl. 15-24
Fredag - lørdag, kl. 15-01
Søndag, kl. 15-24

(køkkenet har åbent alle dage kl. 17-22)

+ ABOUT

De får fisk fra Fiskerikajen, kød fra Spis min gris og grøntsager fra Klippingegård. Hos Bredo er der rift om bordene og de 16 pladser rundt om spisebaren med udsigt til køkkenet. Bredo er et af de steder i byen, hvor man helt uformelt kan (og bør) dumpe ind, uanset om det er for mad, cocktails eller vin. Her drikkes og spises der både stående og siddende. Indretningen er varm og stemningen dejlig livlig.

+ WHERE

Nørre Allé 27
2200 København N