Très bon: 3-retters menu hos Gabrielle – Michelin-anbefalede Norrlyst har åbnet fransk bistro i Indre By

Simon Evers
Head Concierge
3000 købt
445,-    /    250,-

Bygningen er fredet og opført i 1795. Der er stuk, højt til loftet, åbent køkken og pejs og små runde borde dækket med hvide duge. Stilen hos Gabrielle er klassisk fransk uden at være låst fast i et dogme, og køkkenet bygger på kokkenes minder fra Paris. Her anføres kokkeholdet af Simon Slott (tidl. Pastis og Radio) og Emil Eshardt (tidl. Søllerød Kro, Kadeau og AOC). Råvarerne får de hjem fra små danske gårde, Pyrenæerne og Rungis-markedet syd for Paris.

Det får du

Få 3-retters menu hos Gabrielle i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Du vælger selv, om du ønsker menuen med kød eller vegetarisk. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Menu med kød. Smag fx steak tartare af okseinderlår rørt med cognac, urter og sennep – hertil ølandsbrød med hvidløgssmør. Få helstegt vagtel med Karl Johan svampe, kantareller og grønne asparges. Nyd citronsorbet med krystalliseret hvid chokolade og lemon curd. Vegetarisk menu. Smag fx hvide asparges med syltede grønne jordbær, endives og trøffelvinaigrette. Få cassoulet med stegte morkler, hvide bønner, nye danske kartofler og asparges. Nyd Citron à la Gabrielle til dessert.

Gabrielle

Vestergade 3
1456 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Google (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Gabrielle
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Menuen serveres mandag - lørdag, kl. 17-23
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 12. oktober 2023
  • Booking foretages online – anfør "Aftenmenu" på din reservation

Om Gabrielle

De er søster-restaurant til Norrlyst, der som én af blot 15 restauranter i Danmark har Bib Gourmand status i ’den røde guide’. Med Gabrielle stiller Norrlyst-holdet skarpt på det franske, og modsat flere af byens øvrige restauranter fokuserer de på den klassiske menu med færre og lidt større retter. Her giver kokkene råvarerne lov til at tale for sig selv, og de tilbereder grønt, kød og fisk efter klassiske franske teknikker.

 

Åbningstider

Frokost
Mandag - lørdag, kl. 12-16

Aften
Mandag - lørdag, kl. 17-23

445,-    /    250,-
UDSOLGT
3000 købt

UDSOLGT!

Gabrielle

Vestergade 3
1456 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Google (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Gabrielle
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Menuen serveres mandag - lørdag, kl. 17-23
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 12. oktober 2023
  • Booking foretages online – anfør "Aftenmenu" på din reservation
UDSOLGT