Flere Fugle
2024    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
190 DKK
95 DKK

Pizza + side dish hos Flere Fugle i Nordvest – Hypet bageri har lanceret pizzakoncept

De er kåret som Byens Bedste Bager af AOK, og de har fået 5 hjerter i Politiken. Flere Fugle ligger gemt i en baggård i Nordvest, og alligevel er de måske det bageri, der trækker den længste kø i hele byen. I morgentimerne er de ’traditionelt’ mikrobageri, men fra frokost og hen over aften bliver de til pizzabar og spiseri. Her nørder de surdej og avancerede fermenteringsteknikker. De tager afsæt i den napolitanske pizza og bygger ovenpå Simon Møller Jensens (chefbager) erfaringer fra Surt og Bæst.

WHAT YOU GET

Få en pizza + side dish hos Flere Fugle i Nordvest. Spis i det gamle autoværksted eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle pizzaer på kortet. Pizze. Smag Salami med tomatsauce, mozzarella, salami og chili. Få Margherita med tomatsauce, mozzarella og basilikum. Få Salsiccia med asparges, salsiccia, pecorino og fermenteret chili. Nyd Hawaii med tomatsauce, mozzarella, skinke, ananas og oregano. Smag FOMO med mozzarella, blåskimmel, fontina, parmesan, rødløg og honning. Få Marinara med tomatsauce, hvidløg og oregano. Side dishes. Få valgfri side dish – fx burrata, grøn salat, ansjoser med citron, ristet surdejsbrød med hvidløg, lardo og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Flere Fugle
  • Hvert værdibevis gælder til en valgfri pizza og side dish
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 31. august 2023
  • Pizzaer serveres alle dage fra kl. 12 (søndag - onsdag, kl. 12-20, samt torsdag - lørdag, kl. 12-21)
+ HOURS

Monday - Wednesday 7:30-21:00
Thursday - Friday 7:30-23:30
Saturday 8:00-23:30
Sunday 8:00-21:00

+ ABOUT

De har forvandlet et gammelt autoværksted i Nordvest til et tjekket, højloftet rum med hvide vægge, træmøbler og friske blomster. Spacet hos Flere Fugle er råt. Der er masser af siddepladser både inde og ude, og stemningen gør, at du har lyst til at udskyde dagens øvrige planer for at kunne blive hængende.

Flere Fugle kombinerer bageri med pizzabar og spiseri, og holdet bag ved, hvad de laver. For 7 år siden åbnede de den lille kaffebar Fovl i Nordvest, som blandt andet har vundet Politikens iBYEN-pris. Under lockdown begyndte Fovl at lave takeaway-bagværk, og det var så populært, at de ofte måtte melde alt udsolgt. Det gav blod på tanden, og i marts 2022 åbnede de så Flere Fugle – deres første egentlige bageri.

+ WHERE

Rentemestervej 57
2400 København NV