Slowburn Brewing Co-op
2000     SOLD
0    LEFT
- +
SOLD OUT
200 DKK
100 DKK

Frit valg til alt i baren hos Slowburn Brewing Co-op – Hypet mikrobryggeri har åbnet biergarten i nedlagt fængsel

De gemmer sig bag den ikoniske fængselsport, hvorfra Egon Olsen spadserede ud til Benny og Kjeld. I november 2022 rykkede Slowburn ind i det nedlagte Vridsløselille Fængsel, og for to uger siden åbnede de deres biergarten. De har indendørsbar med siddepladser og brætspil, og den gamle fængselsgård er nu fyldt med borde, bålfad og basketkurv. Her serveres der øl, grilled cheese sandwiches og snacks, og der er dømt solskin og højt humør hos Slowburn – et af sommerens mest tjekkede hang-outs.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt i baren hos Slowburn Brewing Co-op i Vridsløse. Køb ét eller flere værdibeviser. Saml vennerne i Slowburns biergarten og nyd friskbrygget øl fra fad og dåse. Du kan også få beer cocktails, naturvin, grilled cheese sandwiches og snacks. Smag Vox Populi New England IPA brygget på amerikansk Citra og Mosaic humle. Få Bitterblumen Pilsner, Seaside Slumber Gose og Golden Glow Session IPA med noter af ananas. Nyd Seedling Mixed Fermentation Sour og White Bloom Belgian Wit. Få Ponga New England IPA og Shoulders of Giants West Coast IPA brygget på Chinook, Simcoe, Amarillo og Columbus. Smag Vridsløse Brown Ale, Kintsugi Session IPA og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Slowburn Brewing Co-op
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 28. september 2023
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg i baren hos Slowburn Brewing Co-op (gælder ikke 'to go')
+ HOURS

Torsdag, kl. 15-22
Fredag, kl. 15-24
Lørdag, kl. 13-24

+ ABOUT

Det er knapt fire år siden, at de slog dørene op, og fra dag 1 har de gjort tingene anderledes. Slowburn er et kooperativ – landets eneste arbejderejede mikrobryggeri. Her tager medarbejderne lige del i beslutningsprocesserne, driften og overskuddet, de er uafhængige af investorer og kan aldrig blive opkøbt. De brygger øl af højeste kvalitet med fokus på let drikkelighed, balance og stor smag, og de tapper øllet på farverige dåser, der har fundet vej til Alchemist, Alouette og JATAK.

+ WHERE

Vridsløse
Fængselsvej 43
2620 Albertslund