Slagteren ved Værnedamsvej
2022    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
300 DKK
175 DKK

Frit valg til alt hos Slagteren ved Værnedamsvej – Få alt fra ribeye til grillpølser, pålæg og hjemmelavede delikatesser

De krogmodner deres eget kød, og de byder på slagtervarer og hjemmelavede delikatesser. Hos Slagteren ved Værnedamsvej er stilen klassisk, og forretningen er prydet med hvide slagterfliser. Her går slagterne op i dyrevelfærd og økologi, og de værner om det gamle håndværk. De skærer bøfferne ud foran kunderne, og oksekødet friskhakkes på bestilling. Slagterforretningen ligger i smørhullet mellem Frederiksberg og Vesterbro, og kødet kommer fra små danske gårde.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Slagteren ved Værnedamsvej. Køb ét eller flere værdibeviser. Få alt fra ribeye til tournedos og friskhakket dansk oksekød. Køb franske landkyllinger, unghanebryst, bacon og sprøde flæskesvær. Få krydderpølser, grillpølser og BBQ-marinerede spareribs. Få kalveinderlår og sprængt oksebryst. Køb lammekølle, krone og culotte. Få bearnaise, rødvinssauce og pebersauce. Køb lun leverpostej, frikadeller, roastbeef og rullepølse. Få pålægssalater, syltede rødbeder, pickles og remoulade. Køb salami, sortfodsskinke, chorizo, parmaskinke og bresaola. Få boeuf bourguignon, dahl og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Slagteren ved Værnedamsvej
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 20. juli 2023
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Slagteren ved Værnedamsvej
+ HOURS

Tirsdag - fredag, kl. 9:00-17:30
Lørdag, kl. 9:00-14:00

+ ABOUT

I 1900-tallet lå der flere slagterforretninger på Værnedamsvej, hvorfor den fik navnet ’Slagtergaden’. Men stille og roligt forsvandt slagterne fra gadebilledet, og først i 2019 slog en gammeldags slagter igen dørene op – lige der på hjørnet mellem Værnedamsvej og Tullinsgade. Hos Slagteren ved Værnedamsvej arbejder slagtere og kokke side om side. Montrerne bugner med kød, fjerkræ og delikatesser, og ligesom i gamle dage er det her hyggeligt at handle.

+ WHERE

Tullinsgade 27
1618 København V