Otto
30001    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
145 DKK
72 DKK

Valgfri pizza combo hos Otto – Napolitansk pizzarestaurant stormer frem, og i næste uge åbner de location nr. 7

Han har en finger med i alt fra Pluto til Gorilla, Barabba og Maison, og han står bag Jagger i kompagniskab med Christian Brandt. I et år nørdede den tidligere Michelin-kok Rasmus Oubæk pizzaer derhjemme, og i 2021 kunne Oubæk & Brandt så ikke længere lade vær. De åbnede Otto som en hyldest til den napolitanske pizza og dens karakteristiske bløde bund. De startede på Vesterbro, udvidede til Frederiksberg, Amager, Rådhuspladsen, Nørrebro og Østerbro, og i næste uge åbner de i Lyngby.

WHAT YOU GET

Få en pizza combo hos Otto. Du bestemmer selv hvilken af Ottos restauranter, du vil besøge. Spis i én af restauranterne eller bestil 'to go'. Du får pizza, crust dip og sodavand, og du har frit valg mellem alle pizza combos på kortet. Smag nr. 4 med pepperoni, tomat, mozzarella og parmesan. Få nr. 10 med kartoffel, mascarpone, rosmarin og sort peber. Få nr. 3 med ’nduja, tomat, mozzarella og basilikum. Smag nr. 6 med salsiccia, mozzarella, tomat, oregano og parmesan. Få nr. 8 med mozzarella, blåskimmelost, taleggio og pecorino. Nyd nr. 5 med skinke, champignon, tomat, mozzarella og oregano. Få nr. 9 med mortadella, oliven, mascarpone og mozzarella. Få crust dips – alt fra stracciatella til salsa verde, marinara og chili. Nyd valgfri Coca-Cola, Ramlösa eller Squash. Hint! Hvis du ønsker at færdigbage pizzaen derhjemme eller fx i sommerhuset, så kan den også fås som ”Heat at Home”.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Otto og gælder til alle restauranter (OBS! Indløsning kan kun foretages via Ottos app, jf. nedenfor)
  • Hvert værdibevis gælder til en valgfri pizza combo
  • Værdibeviset skal indløses senest den 30. april 2024
  • Du skal bruge Ottos app (”BUZZ CPH”) til at indløse dit bevis. App’en er gratis, og den sikrer dig kort ventetid og helt varme pizzaer
  • Du kan først tilføje dit værdibevis i Ottos app 24 timer efter, at du har købt det
  • Sådan indløser du i app: 1/ Besøg Apple App Store / Google Play og download ”BUZZ CPH”. 2/ Opret en profil. 3/ Tilgå din profils ”Wallet”, klik ”Add voucher” og indtast din værdibeviskode (din kode består af 8 cifre). 4/ Lav en ordre. 5/ I ”Checkout” klik ”Add voucher” og vælg dit værdibevis som betalingsmiddel
+ HOURS

Mandag - onsdag, kl. 11-21
Torsdag - lørdag, kl. 11-22
Søndag, kl. 11-21

+ ABOUT

Pizzaerne er bløde og luftige, og de er toppet med nøje udvalgt charcuterie, ost og grønt. Dejen har koldhævet i flere døgn, og pizzaerne bages ved op mod 500 grader i blot 90 sekunder. Hos Otto har de specialiseret sig i den napolitanske pizza, som kan genkendes ved dens helt særlige bund og de leopardagtige pletter, som kanten får fra ovnens hårde varme.

+ WHERE

Rådhuspladsen
H.C. Andersens Boulevard 12
1553 København V

Værnedamsvej
Værnedamsvej 18
1619 København V

Frederiksberg
Godthåbsvej 10
2000 Frederiksberg

Østerbro
Trianglen 3
2100 København Ø

Nørrebro
Elmegade 15
2200 København N

Amager Strand
Strandlodsvej 15 A
2300 København S

Lyngby
Klampenborgvej 215E
2800 Kongens Lyngby
(åbner 19. maj)