Theo
3010    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
425 DKK
250 DKK

7 serveringer hos Theo i Indre By – En lille perle på den københavnske restaurantscene

I december 2021 slog de dørene op. De bor i et smukt københavnerhus fra 1819, og maden er så god, at restauranten sidste år sneg sig med på Berlingskes favoritliste. Navnet er Theo, og her kreerer kokkene nutidige europæiske retter inspireret af deres yndlingssteder i London, Barcelona og Paris. De får råvarer hjem fra små danske gårde. Stilen er contemporary, stemningen er uformel, og køkkenet styres af Jakob Tranæs (tidl. NO.2) og Emil Eshardt (tidl. Søllerød Kro, Kadeau og AOC).

WHAT YOU GET

Få 7 serveringer hos Theo i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Du starter med 4 småretter – fx tatar af okseinderlår med soltørrede tomater og ramsløg, bagt glaskål med rabarber, ølandsbrød med hvidløgssmør og saltet torsk med fennikel, æble og vinaigrette på chili. Herefter får du mellemret, hovedret og dessert. Få karamelliseret blomkål med miso og cubansk oregano. Smag kuller gratineret med Vesterhavsost, serveret med nye løg, brændt spinat og hummersauce med kimchi. Nyd citronsorbet med hvid chokoladecreme, syltet rabarber og honningkaramel. Du kan også få menuen i vegetarisk udgave.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Theo
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Menuen serveres mandag - lørdag, kl. 17-23
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 24. august 2023 (OBS! Forlænget til den 7. september 2023)
  • Booking foretages online – anfør "Theo Menu" på din reservation
+ HOURS

Lunch
Monday-Saturday, 11:30-16:30

Evening
Monday-Saturday, 17:00-23:30

+ ABOUT

Restauranten er prydet med rå trægulve, snedker-stole og lyse, pudsede vægge, der får modspil af borde malet i tjekkede pangfarver. Kokkene lader sig ikke styre af dogmer, i stedet henter de inspiration i alverdens køkkener og i de retter, som de selv godt kan lide. De arbejder med landbrug, der værner om dyrevelfærd, bæredygtighed og økologi. De får kød og fjerkræ fra Skovstrupgård og Hopballe Mølle. Grøntsagerne er økologisk dyrket på Kiselgården, og fiskene fanges i de skandinaviske farvande.

+ WHERE

Skindergade 29
1159 Copenhagen K