Rondo
2818     SOLD
0    LEFT
- +
SOLD OUT
100 DKK
50 DKK

Frit valg til alt hos Rondo – Hipt Nørrebro-bageri anbefales af The Washington Post, Monocle og Time Out

Det er knapt to år siden, at Rondo slog dørene op. De er skabt for de lokale men bager brød så godt, at det får brødentusiaster til at krydse by- og landegrænser. Selve bageriet er åbent, stilen er tjekket, og sortimentet spænder over alt fra croissanter til kardemommesnegle, savory spandauere og focacciasandwich med mortadella, ricotta og basilikum. Her anføres bagerne af Robert Ågren (tidl. chefbager på Lille Bakery), og melet henter de hjem fra Kornby Mølle og Grassi-familien i Italien.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Rondo på Nørrebro. Køb ét eller flere værdibeviser. Få croissanter – alt fra plain til pain au chocolat og mandel. Smag kardemommesnegle, kanelsnegle og spandauere. Få jam buns med hindbærsyltetøj og morning buns med appelsin, kanel og sukkerovertræk. Køb focacciasandwich med alt fra mortadella, ricotta og basilikum til varianter med kartoffel, Vesterhavsost og sauerkraut. Få Roman-style pizza slices med 'nduja og stracciatella. Nyd smurte surdejsboller med Vesterhavsost. Få surdejsbrød og rugbrød med ristede græskarkerner. Smag savory pastries med feta og estragon. Få chocolate chip cookies med havsalt og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Rondo
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 10. august 2023
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. til frit valg hos Rondo
+ HOURS

Tirsdag - fredag, kl. 7:30-18:00
Lørdag - søndag, kl. 8:00-16:00

+ ABOUT

De startede med at bage i baglokalet på deres restaurant og vinbar, Gaarden & Gaden. I mange år lå det i kortene, at de skulle åbne selvstændigt bageri, og i juni 2021 skete det så endelig. Rondo åbnede 150 meter væk fra restauranten, og for første gang fik bagerne deres helt eget sted. Et åbent værksted, hvor de tager afsæt i de nordiske bagertraditioner, og hvor de samtidigt ikke er bange for at eksperimentere.

+ WHERE

Sjællandsgade 7
2200 København N