Flying Couch Brewing
3006    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
300 DKK
150 DKK

Frit valg til alt hos Flying Couch Brewing – Få friskbrygget øl med hjem eller nyd fadøl og dåser i gårdbaren badet i sol

De er et mindre, selvejet bryggeri, der bevidst bevæger sig lidt under radaren, for deres øl sælger af sig selv. Hos Flying Couch er de underspillede, eksperimenterende og unægteligt en del af den danske bryggeri-top. De er grundlagt af en flok venner, som har en værdibaseret tilgang til forretning, og som brygger øl, fordi de synes, at det er sjovt. De startede som nomadebryggere, og i 2015 åbnede de eget bryggeri i Nordvest – lang tid før det at hænge ud i byens gamle industrikvarter blev en ting.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Flying Couch Brewing i Nordvest. Køb ét eller flere værdibeviser. Saml vennerne og nyd øl i gårdbaren eller køb friskbrygget øl med hjem. Få Big Dipper Double IPA brygget på amerikansk Idaho 7 og Strata humle. Køb Pilsner, Qveik III Arena IPA og Yuzu Raspberry Berliner Fruited Sour. Smag Full Throttle IPA med bløde noter af tropisk frugt. Få Dilly-Dally Saison og Beyond The Peel Sour med friskpresset appelsin. Få Baby Lad Mig Hop Den For Dig Double IPA brygget på Cashmere, Mosaic og Simcoe. Smag Godt Basket Imperial Pastry Stout og Comb The Desert IPA. Få Supporter Porter, Absurt Sour, Alien IPA og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Flying Couch Brewing
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 27. juli 2023 (OBS! Forlænget til den 29. juli 2023)
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Flying Couch Brewing
+ HOURS

Torsdag - fredag, kl. 14-18
Lørdag, kl. 11-16

+ ABOUT

Bryggerne brænder for det meget humlede øl, men også for det sure, frugtige og sorte, både i lette og tunge udgaver. De er kompromisløse i deres tilgang til kvalitet, og de er ikke bange for at eksperimentere med nye råvarer og smage. Hos Flying Couch dyrker de det gamle håndværk, og øllet brygger de i Nordvest. Her er udvalget konstant i rotation, og kvaliteten taler for sig selv.

+ WHERE

Bygmestervej 6
2400 København NV