Folk Kombucha
1000    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
390 DKK
195 DKK

12 flasker kombucha fra Folk i Kødbyen – Her er kombuchabryggeriet, som snart er på alles læber

De er et af de mest gennemførte beverage brands i Danmark. Teamet har været forbi kombuchabryggerier i London, Berlin og Los Angeles, og deres founder, Nina Parna, skrev speciale om kombucha ved Nordic Food Lab, som blev startet af Claus Meyer og René Redzepi. Folk Kombucha har været undervejs siden 2018, hvor de begyndte at arbejde på en helt speciel bryggemetode. Den 24. marts i år lancerede de deres første varianter, og nu er dørene slået op i Kødbyen, hvor de har bryggeri og laboratorium.

WHAT YOU GET

Få 12 flasker kombucha fra Folk. Beviset kan indløses på bryggeriet i Kødbyen. Du får en mixed box med Folks tre signaturvarianter (4 x Havtorn, 4 x Surkirsebær og 4 x Hyben). Smag Havtorn med noter af aromatisk frugt og syrlig citrus. Få Surkirsebær med bittersøde noter af bær. Få Hyben med en sødme, der ledsages af blomsteraroma og noter af honning. Nyd nordisk-inspireret kombucha til maden, som alkoholfri fyraftensdrik eller som læskedrik i forårs- og sommersolen.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Folk Kombucha
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 30. juni 2023
+ HOURS

Torsdag, kl. 15:00-16:00
Fredag, kl. 14:30-16:00

+ ABOUT

Bryggerne blander traditionelle fermenteringsteknikker med videnskab, og de giver nyt liv til kombuchaen, der i flere tusind år er blevet brygget i Asien. Hos Folk er råvarerne økologiske, og den grønne Chun Mee-te giver sammen med citronverbena en fantastisk smagsbase for alle deres varianter. I Kødbyens rå rammer har de opført et state-of-the-art bryggeri, der i sig selv er en oplevelse, og ved hjælp af lange fermenteringsprocesser skaber de kombucha, som alle bør smage.

+ WHERE

Flæsketorvet 1
1711 København V