JOJO
2029    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
250 DKK
125 DKK

Frit valg til alt hos JOJO på Vesterbro – Tjekket spisebar serverer småretter og next level cocktails fra fad

De laver små batches af cocktails, som skænkes fra barens haner. Retterne er delevenlige og smager af Mexico og Italien. Her hos JOJO på Vesterbro er rammerne uformelle, og lokalet er råt malet i tjekkede farver. Siden 2019 har de pioneret en ny slags bar, der serverer cocktails og småretter af høj kvalitet til gode priser og i et hurtigt tempo. Og det har givet gæster! Her er der fyldt nærmest året rundt alle ugens dage, og rygtet siger, at det her er stedet, man tager hen, for seriøst god stemning.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos JOJO på Vesterbro. Køb ét eller flere værdibeviser. Få småretter. Smag arancini med artiskokcreme og piment d’espelette. Få ceviche af kulmule med passionsfrugt, chili og tigermælk. Få stracciatella med tomat, ristet boghvede, yuzu og citron. Få toast med cheddar, comté og serrano. Nyd padróns med citron og flagesalt. Få cocktails. Smag Basil Smash med basilikum, lime og gin. Få Mezcal Mule med passion, ingefær, vodka og mezcal. Få Tokyo Tea med midori, gin, appelsinlikør, tequila, rom og lime. Nyd Techno Bajer 3000 med ananas, citron, suze, gin og mezcal. Smag Espresso Martini, Negroni, Paloma, Yuzu Sour eller en hel kande Limoncello Spritz. Få naturvin, øl, alkoholfrie cocktails og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos JOJO
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 12. juli 2023
  • Det kan være en god idé at reservere bord – kan gøres online
  • Hvert værdibevis har en værdi af 250 kr. til frit valg hos JOJO
+ HOURS

Tirsdag - torsdag, kl. 16-23
Fredag - lørdag, kl. 16-24
(køkken kl. 17-21)

+ ABOUT

Joakim Rex, manden bag JOJO, har barer i blodet. Hans bedstefar drev og lagde navn til ikoniske Andy’s Bar, og det gjorde ham lun på branchen. Han startede med at arbejde på high-end cocktailbarer, så skiftede han til kunst- og designbranchen, og efter nogle år kunne han så ikke længere lade vær. I 2019 slog han dørene op til JOJO, hvor de nørder handcrafted kegtails (færdigblandede cocktails, der fyldes på ståltanke), og småretter lavet på økologiske råvarer fra små danske producenter.

+ WHERE

Sundevedsgade 4
1751 København V