H15
3006    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
200 DKK
100 DKK

Open-faced toast combo med øl/vin/lemonade hos H15 i Kødbyen – Hipt cafeteria serverer open-faced toasts i gammel fragtmandshal

I årtier var bygningen lukket land for omverdenen. Fra 1953 til 1988 var det her, hvor slagterne i Kødbyen opbevarede råvildt. I dag er den gamle fragtmandshal forvandlet til et kultur- og madhus med cafeteria, restaurant og scene. De går under navnet H15, som er bygningens oprindelige navn. I 2018 fik de 6 hjerter i Politiken. Siden da har de sneget sig med på diverse lister over god mad til gode priser i København – og sidste år kom de så med på Time Out’s The 12 Best Restaurants in Copenhagen.

WHAT YOU GET

Få open-faced toast combo med øl, vin eller lemonade hos H15 i Kødbyen. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Du får 4 open-faced toasts, og du har frit valg mellem alle toasts på kortet. Smag koldrøget laks på grillet surdejsbrød med peberrodscreme og dild. Få skinke med pickles og dijonnaise. Få cashewcreme toppet med østershatte og andepaté med kimchi. Smag baba ganoush med yoghurt og revet citronskal. Få artiskokcreme med broccoli og oliventapenade med grillet peberfrugt og ansjos. Nyd gedeost med nødder og honning. Få karamelliseret æble med vaniljecreme. Få hvidvin, rødvin, rosé eller orangevin. Du kan også vælge fadøl eller lemonade.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos H15
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person (4 valgfrie toasts med lemonade eller øl/vin fra fad)
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 5. juli 2023 (OBS! Forlænget til den 30. juli 2023)
  • Open-faced toasts serveres til frokost alle dage kl. 12-16 (dog lukket mandag og tirsdag)
  • Det kan være en god idé at reservere bord – kan gøres online
+ HOURS

Onsdag - søndag, kl. 12-16

+ ABOUT

Køkkenet er åbent. Kokkene har fokus på økologi og lokalt dyrkede grøntsager, og kun enkelte retter er med fisk eller kød. Hos H15 er bordene og stolene skæve, og gamle stoflampeskærme hænger dinglende fra loftet. Her er der plads til alle, og rummet fyldes af alt fra venner til kærester og freelancere med medbragte laptops. Det her er et af de steder, hvor du straks føler dig hjemme – som at være i stuen hos en rigtig god ven.

+ WHERE

Halmtorvet 15
1700 København V