Flere Fugle
2023    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
100 DKK
50 DKK

Frit valg til alt hos Flere Fugle – Her er bageriet, som får os alle til Nordvest

Det er et år siden, at de slog dørene op. De er kåret som Byens Bedste Bager (AOK), og de har fået 5 hjerter i Politiken. Flere Fugle ligger gemt i en baggård i Nordvest, og alligevel er de måske det bageri, der trækker den længste kø i hele byen. De får mel fra Kornby Mølle og grønt fra Birkemosegaard. Æggene kommer fra Hegnsholt, mens kaffen er fra La Cabra. Fra morgen til aften er der fyldt med gæster i det gamle autoværksted, der er blevet til åbent bageri, og viben er low-key ægte nordvest’sk.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Flere Fugle i Nordvest. Køb ét eller flere værdibeviser. Få croissanter – alt fra plain til pain au chocolat og double baked almond. Køb tebirkes, spandauere og honey buns. Smag surdejsboller med blå birkes, müesli og ristet sesam. Få kardemommesnurrer og snegle glaseret med citron. Få drænet yoghurt med rabarberkompot og granola. Prøv veganske banana breads og lemon poppy seed snurrer med citronskal. Få surdejsbrød og rugbrød med ristede græskarkerner. Smag focaccia med ricotta, kartoffel og rosmarin eller med grillet aubergine, oliven og tomat. Få alt fra cappuccino til cortado brygget på nyristede kaffebønner fra La Cabra. Nyd lemonade, naturvin, øl og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Flere Fugle
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 18. maj 2023
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. til frit valg hos Flere Fugle
+ HOURS

Monday - Wednesday 7:30-21:00
Thursday - Friday 7:30-23:30
Saturday 8:00-23:30
Sunday 8:00-21:00

+ ABOUT

De har forvandlet et gammelt autoværksted i Nordvest til et tjekket, højloftet rum med hvide vægge, træmøbler, friske blomster og en duft af bagværk, der får mundvandet til at løbe. Spacet hos Flere Fugle er råt. Der er masser af siddepladser både inde og ude, og stemningen gør, at du har lyst til at udskyde dagens øvrige planer for at kunne blive hængende.

Flere Fugle kombinerer bageri med bar og spiseri, og holdet bag ved, hvad de laver. For 7 år siden åbnede de den lille kaffebar Fovl i Nordvest, som blandt andet har vundet Politikens iBYEN-pris. Under lockdown begyndte Fovl at lave takeaway-bagværk, og det var så populært, at de ofte måtte melde alt udsolgt. Det gav blod på tanden, og i marts 2022 åbnede de så Flere Fugle – deres første egentlige bageri.

+ WHERE

Rentemestervej 57
2400 København NV