Decideret
602    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
350 DKK
175 DKK

Frit valg til alt hos Decideret i Nordhavn – Besøg ét af landets hippeste ciderier og få helt nye cidervarianter med hjem

De har netop released flere nye varianter. Glem alt om den cider du kender fra supermarkedet – det her er smagen af natur- og orangevin lavet på danske æbler og bær. På 6 år har Decideret udviklet sig fra hobbyprojekt til eksportsucces. I Nordhavn laver de vildgæret cider og fruit pét-nats, og de sikrer, at overskudsfrugt fra københavnske haver ender som cider, der serveres på nogle af verdens bedste restauranter (Geranium ***, RE-NAA **, Zén ***).

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Decideret. Køb ét eller flere værdibeviser. Beviserne kan indløses på cideriet i Nordhavn. Få Hva drikker Mølr – juicy cider pét-nat med noter af citrus og ananas. Køb Spontan mix-fermentation på danske haveæbler og økologiske solbær. Smag For Your Ice Only – fadlagret ice cider lavet på æbler fra Claus Meyers plantage på Lilleø. Få Joint Cask Force og Home Alone lagret på gamle Bourgogne- og bourbonfade. Køb Who The Fuck Pears? lavet på Williams-pærer og Bramley-æbler fra Vigmosegaard. Få Three’s A Party med fine bobler og noter af frisk frugt. Smag Hip-Hop dry-hopped med Mosaic. Få Are You Cerise? med kirsebær og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Decideret
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 15. april 2023
  • Hvert værdibevis har en værdi af 350 kr. til frit valg hos Decideret
+ HOURS

Torsdag - fredag, kl. 13-17
Lørdag, kl. 10-14

+ ABOUT

De arbejder efter de samme principper, som man gør inden for naturvin. Deres cider og fruit pét-nats er vildgærede, og de er lavet med minimal indblanding og manipulation. Hos Decideret er de eksperimenterende, og de skubber konstant grænserne for, hvad der er muligt. De samarbejder med små danske frugtplantager, og de bruger overskudsæbler fra københavnske haver – for de danske haveæbler er i verdensklasse, og vi skal selvfølgelig bruge de ressourcer, vi allerede har til rådighed.

+ WHERE

Kattegatvej 53
Port 1
2150 Nordhavn