Gourmandiet
5000    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
300 DKK
175 DKK

Frit valg til alt hos Gourmandiet på Østerbro – Tidligere fremhævet af Wall Street Journal som en af verdens bedste slagterbutikker

Siden 2007 er Gourmandiet blevet en institution på Østerbro. Slagterne tager hele dyr hjem fra små danske gårde, de skærer bøfferne ud foran kunderne, og oksekødet friskhakkes på bestilling. Kødet krogmodnes i kæmpe modningsskabe, og næsten alt er økologisk. Hos Gourmandiet får kødet, delikatesserne og håndværket kunderne til at komme fra nær og fjern – ikke bare fra overalt i København men fra hele verden. Servicen er som i gamle dage, og det at handle i butikken er en oplevelse i sig selv.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Gourmandiet på Østerbro. Køb ét eller flere værdibeviser. Få alt fra ribeye til tournedos og friskhakket oksekød. Køb frilandskylling, gås og and. Få spareribs, bacon, svinemørbrad og nakkekotelet. Få wienerpølser, frankfurtere og grillpølser. Køb sønderjysk spegepølse, rullepølse, salami, parmaskinke, carpaccio og roastbeef. Få alt fra vildt-ragout til boeuf bourguignon, anderilette, lun leverpostej og frikadeller. Køb lammekølle, krone og culotte. Få bearnaise, rødvinssauce og pebersauce. Køb hjemmelavet rødkål, syltede rødbeder, pickles, remoulade, oliventapenade og pesto. Få æg fra Varde Ådal og friske italienske trøfler. Få comté, emmentaler, Parmigiano-Reggiano og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Gourmandiet
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 25. maj 2023
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Gourmandiet (gælder dog ikke til vin)
+ HOURS

Mandag - torsdag, kl. 9-18
Fredag, kl. 9-19
Lørdag, kl. 9-16

+ ABOUT

De fredede oliemalerier på væggene vidner om, at der i flere årtier har ligget slagterbutik i lokalerne. De seneste 17 år er det Gourmandiet, der har boet på Rosenvængets Allé 7A, og slagterbutikken drives i dag af Sune Rothenberg Lind, Adam Lind og Andreas Trap. Leverandørerne er de samme, som de altid har været, og håndværket er minimum på niveau. Omdrejningspunktet er økologi, dyrevelfærd, dansk kød og delikatesser i verdensklasse.

+ WHERE

Rosenvængets Allé 7A
2100 København Ø