Halla Halla
1510    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
310 DKK
155 DKK

2 bowl combos hos Halla Halla på Christianshavn – Send dine smagsløg til Mellemøsten

Bowls med alt fra halloumi til tomat-citron-marineret kylling, hjemmelavede falafler og grillet flank steak, akkompagneret af pivfriskt grønt, mellemøstlige spreads og dressinger. De åbnede i januar 2021, og de havde blot været i gang i en måned, da de fik 5 hjerter i Politiken. Hos Halla Halla tager kokkene afsæt i det klassiske mellemøstlige køkken, som de giver nyt nordisk twist. Stemningen sender tankerne mod varmere himmelstrøg, og den konstante kø af gæster taler sit tydelige sprog.

WHAT YOU GET

Få 2 bowl combos med fritter, dip og drikke hos Halla Halla på Christianshavn. Tag plads i den lille spisebar eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle bowls på kortet, og du vælger selv fyld, spread og dressing. Smag bowl med alt fra halloumi til kylling, falafel og grillet flank steak. Få frisk spidskål og grønkål, syltet rødkål, tomat, gulerod, feta, granatæble og ristede solsikkekerner. Vælg hummus eller tzatziki spread. Få dressing på yoghurt og friske urter, romesco eller tahin med gurkemeje. Nyd sprøde fritter med valgfri dip – alt fra mayo til chilimayo, ketchup og chili. Få Coca-Cola, Faxe Kondi, hjemmelavet lemonade og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Halla Halla
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 25. maj 2023
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 11:30-20:30

+ ABOUT

Lokalet er intimt og mellemøstligt i sit udtryk. Der er små mosaikborde, flettede stole, et væld af farver og vilde planter. Hos Halla Halla mødes gæsterne med smil og varme, og man får straks følelsen af at være på besøg hos en rigtig god ven. Kokkene laver alt fra bunden, og ”… gode råvarer, der er kærligt behandlet, gør Halla Halla til en særligt delikat oplevelse”, som de skrev i Politiken.

+ WHERE

Dronningensgade 42
1420 København K