Gemini
3753    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
525 DKK
275 DKK

7 serveringer hos Gemini på Planetarium – Tidligere Michelin-kok byder på nordisk gastronomi og panoramaudsigt over Søerne

De tiltrak sig kæmpe opmærksomhed, allerede inden de nåede at slå dørene op. For knapt et år siden rykkede de ind i Knud Munks ikoniske Planetarium, og fra restauranten har gæsterne panoramaudsigt over Søerne. Hos Gemini arbejder kokkene med små danske landbrug, der værner om dyrevelfærd, bæredygtighed og økologi. Køkkenet er nordisk, og kokkeholdet anføres af Emil Eshardt, der har sin fortid på Søllerød Kro, Kadeau og AOC.

WHAT YOU GET

Få 7 serveringer hos Gemini på Planetarium. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Du starter med 4 småretter – fx tatar af okseinderlår med pebermayo og dehydreret rødbede, stracciatella med lime, ølandsbrød med persillesmør og karamelliseret blomkål med taramasalata og Piment d’Espelette. Herefter får du mellemret, hovedret og dessert. Smag blæksprutte med glaskål, grillet grønkål og XO sauce på vilde svampe og miso. Få stegt kuller med saltbagt knoldselleri, trøffel og sherrysauce. Nyd Københavnerstang – karamelliseret ananas toppet med hvid chokolade, ananassorbet og vaniljeskum. Du kan også få menuen i vegetarisk udgave.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Gemini
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Menuen serveres mandag - lørdag, kl. 17:00-23:00
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. juni 2023
  • Booking foretages online – anfør "Gemini Menu" på din reservation
+ HOURS

Frokost
Mandag - søndag, kl. 11:30-16:00

Aften
Mandag - lørdag, kl. 17:00-23:00

+ ABOUT

Gemini er en oase midt i byen, forgyldt med solskin, fuglekvidder og 180 graders panoramaudsigt over Søerne. Her tager kokkene afsæt i sæsonens råvarer, og de er kompromisløse i deres tilgang til kvalitet. De får kød og fjerkræ hjem fra Skovstrupgård og Hopballe Mølle. Grøntsagerne er økologisk dyrket på Kiselgården, og fiskene fanges i de skandinaviske farvande.

+ WHERE

Gl. Kongevej 10
1610 København V
(indgang fra søsiden)