Behov
4014    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
220 DKK
110 DKK

2 pizzaer hos Behov på Vesterbro og i Nordvest – Fremhævet af White Guide og anmeldt som én af landets bedste pizzabarer

De kickstartede en ny bølge af pizzabarer i København. Det hele startede i Nordvest tilbage i 2016 med en pizza joint, som bare gjorde tingene endnu federe end alle andre. Ét år efter deres åbning toppede de listerne over Danmarks bedste pizzabarer, og i 2018 udvidede de så til Vesterbro. De har fået 5 hjerter i Politiken. De er blevet nomineret til iBYEN-prisen, og som den første pizzabar nogensinde blev Behov fremhævet af White Guide – 'den alternative Michelin-guide'.

WHAT YOU GET

Få 2 pizzaer hos Behov på Vesterbro og i Nordvest. Spis i én af pizzabarerne eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle De Urørlige pizzaer på kortet, og du bestemmer selv, om du vil have klassisk, fuldkorns eller glutenfri bund. Smag Obelix med tomatsauce, mozzarella, vildsvinepølse og balsamico. Få Storm med ’nduja, gedeost, aubergine og tomat. Nyd Blærerøv med tomatsauce, fior di latte, bresaola, balsamico og rucola. Få Blegfis med hvid sauce, mozzarella, meatballs og salvie. Smag Lunefuld med prosciutto, tomat og grillet artiskok. Få Sæson-pizza med salsiccia, fior di latte, friarielli og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses hos Behov på Vesterbro og i Nordvest
  • Hvert værdibevis gælder til 2 valgfrie, urørlige pizzaer inkl. valgfri bund (byg-selv-pizza undtaget)
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 27. april 2023
  • Takeaway: Hvis du vil slippe for at stå i kø, så kan du bestille på forhånd via www.behovpizza.dk
  • To stay: I Nordvest kan det være en god idé at reservere bord. På Vesterbro tager Behov ikke imod bordreservationer
+ HOURS

Nordvest
Monday - Thursday 11:00-21:00
Friday - Saturday 11:00-22:00
Sunday 11:00-21:00

Vesterbro
Tuesday - Sunday 16:30-21:00

+ ABOUT

Med afsæt i de norditalienske pizzatraditioner har garvede restauratører sat skarpt på pizza, og de har taget smagen til nye højder i København. Kvalitet og bæredygtighed er i højsædet, og pizzakortet spænder over alt fra det klassiske til det innovative med lokale råvarer i sæson. Siden de åbnede deres første pizzabar i Nordvest, er det væltet ind med anerkendelse, og du finder meget få steder, der nørder pizzaer på niveau med Behov.

+ WHERE

Åboulevard 7
1635 Copenhagen V

Rentemestervej 94
2400 Copenhagen NV