Meille
4000    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
385 DKK
199 DKK

4-retters menu hos Michelin-anbefalede Meille i Indre By – Tidligere Noma-kok byder på topanmeldt nordisk gastronomi

Han har slået sine folder på alt fra Noma til Geranium, Falsled Kro og El Bulli – og i Michelin-guiden er hans restaurant blevet fremhævet som én af landets bedste. Hos Meille byder den tidligere Michelin-kok Mads Rye Magnusson på topanmeldt nordisk gastronomi. Råvarerne hentes hjem fra små lokale landbrug, og stemningen er dejlig afslappet. Her byder nogle af Danmarks dygtigste kokke på gourmet-light til priser, hvor alle kan være med.

WHAT YOU GET

Få 4-retters menu hos Michelin-anbefalede Meille i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx rørt taskekrabbe med lime, sprødt grønkål, persilleolie og krabbebisque. Få confiterede bøgehatte med crème fraîche, røgede mandler, shiso og sauce på shiitake. Nyd øko gris med grillede kålskud, sennepsfrø og sauce på calvados og æble. Få browniebund toppet med chokolademousse og kakao – hertil syltede bær, kirsebærsorbet og krystalliseret hvid chokolade. Du kan også få menuen i vegetarisk udgave.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Meille
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Menuen serveres tirsdag - søndag, kl. 17-24
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 16. maj 2023
  • Booking foretages via www.restaurantmeille.dk
+ HOURS

Frokost
Tirsdag - søndag, kl. 12-15

Aften
Tirsdag - søndag, kl. 17-24

+ ABOUT

Køkkenet er nordisk, og kokkene er nogle af landets bedste. I hyggelige Sankt Peders Stræde kreeres der gastronomi med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Grøntsagerne er dyrket lokalt. Fiskene fanges i de skandinaviske farvande, og kødet kommer fra anerkendte danske gårde. Der er fuld smæk på smagen, og alt er tilberedt fra bunden med omhu og kærlighed til håndværket.

Hos Meille er tilgangen udfordrende, og alt er efter køkkenchef og ejer Mads Rye Magnussons personlige smag. Den tidligere Michelin-kok har modtaget topanmeldelser samt udmærkelse i Michelin-guiden, og de smukke restaurationslokaler bidrager til en fantastisk helhedsoplevelse.

+ WHERE

Sankt Peders Stræde 24A
1453 København K