COCOHAGEN
2362    SOLD
- +
EXPIRED
250 DKK
125 DKK

Frit valg til alt i COCOHAGENs webshop – Hypet startup eksporterer plantebaserede kakaotrøfler til Paris, New York og LA! Du får gratis levering til pakkeshop

De producerer plantebaserede kakaotrøfler på en nedlagt tankstation i Humlebæk. Den rene kakao henter de i Belgien, mens dadler og nødder kommer fra Nordafrika, Californien og Spanien. Kakaotrøflerne er lavet på 100% naturlige råvarer, og de er både gluten- og laktosefrie, økologiske og plantebaserede. COCOHAGEN er en lille dansk startup, som har seriøst vind i sejlene. I 2020 fik de overrakt Produktprisen ved ‘Sol over Gudhjem’, og i dag finder du deres kakaotrøfler rundt om i hele verden.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt i COCOHAGENs webshop. Køb ét eller flere værdibeviser. Du får gratis levering til pakkeshop. Få Cocoa – kakaotrøffel på 100% ren mørk kakao, ristede mandler, cashewnødder og juicy dadler, rullet i kokos. Køb Triple med blød brownie-agtig konsistens og intens kakaosmag. Smag Orange, hvor 100% mørk kakao møder let bitre kakaonibs og syrlig appelsin. Få Barista, Hazel, Mint og Vanilla Winter Limited Edition. Kakaotrøflerne fås i små kasser samt enkeltvis, så du kan mikse og match, som du har lyst. Herudover kan kakaotrøflerne købes i lunch box bite size samt i gift boxes.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses i COCOHAGENs webshop – cocohagen.dk
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 20. april 2023
  • 24 timer efter at du har købt dit værdibevis, kan det indløses i COCOHAGENs webshop
  • COCOHAGEN leverer til hele Danmark
  • Hvert værdibevis har en værdi af 250 kr. til frit valg hos COCOHAGEN
+ ABOUT

Fra politibetjent til international kakaotrøffelmager. Asbjørn Diemers iværksætterhistorie har trukket overskrifter, og listen over medier og fødevarebrands, som nysgerrigt har lagt vejen forbi den gamle tankstation i Humlebæk (nu COCOHAGENs produktionsspace), er lang. Det, der i 2015 startede som en side hustle for den mangeårige politibetjent, har nu udviklet sig til et lille kakaotrøffel-imperium, som sætter skarpt på smag og bæredygtighed.

+ WHERE

Humlebæk Strandvej 71
3050 Humlebæk