Gaarden & Gaden
1274    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
375 DKK
225 DKK

5-retters menu hos Gaarden & Gaden – Low-key Nørrebro-restaurant og vinbar er anbefalet af alt fra The Guardian til The New York Times

De åbnede i 2015 midt imellem shawarma- og grillbarer. Det var lang tid før, at Nørrebro fik hipness-status – det var omkring dengang, hvor Nørrebrogade blev døbt Shawarmabæltet. Alligevel var det dér, hvor Gaarden & Gaden lagde sig, og allerede året efter blev de anbefalet af The Guardian. Så fulgte The New York Times trop sammen med Politiken og Berlingske. I dag er de stamsted for lokale, branchefolk og omrejsende kokke, og de byder på naturvin, gode vibes og mad på lokale råvarer.

WHAT YOU GET

Få 5-retters menu hos Gaarden & Gaden på Nørrebro. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx surdejsdumplings med confiterede shiitakesvampe, broth og røget olie. Få stracciatella med en variation af grillet kål, kapers og grønne peberkorn. Nyd fennikelsalat med blodappelsin og tørrede oliven. Smag endives braiseret i æblejuice, serveret med æblekompot, sød miso, valnødder og mynte. Få risotto med porrer, parmesan og kartoffel, toppet med chilimarinerede muslinger og purløg. Du kan også få menuen i vegetarisk udgave.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Gaarden & Gaden
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Menuen serveres alle dage fra kl. 17:30-23:00
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 12. april 2023
  • Booking foretages online – anfør "Chef’s Choice" på din reservation
+ HOURS

Monday - Thursday 15:00-24:00
Friday 15:00-02:00
Saturday 10:00-02:00
Sunday 10:00-23:00

+ ABOUT

De får fisk fra Fiskerikajen og Blue Lobster, og de bager brød i eget bageri (Rondo). Grøntsagerne kommer fra Birkemosegaard og Klippingegaard, mens kødet er fra små producenter som Svanholm, Hegnsholt og Birthesminde. Hos Gaarden & Gaden nørder de cocktails, øl og naturvin. Kokkene anføres af det unge, belgiske kokketalent Joren Schoepen, og omgivelserne gør det sjovt og afslappende at spise der.

+ WHERE

Nørrebrogade 88
2200 Copenhagen N