Eden Jaxx
3024    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
169 DKK
84 DKK

The KF Krunch Meal hos Eden Jaxx (alle locations) – Vegansk burgerbar lancerer fried No-Chicken-Chicken burger

De har fået 5 hjerter i Politiken, som skrev; ”Præcis så juicy og smækfuld af smag, som man kan drømme om”. På 2 år har de åbnet fire burgerbarer, og de har bevist, at plantebaseret kan outperforme nogle af landets bedste kødburgere. Nu rører Eden Jaxx på sig igen, og den her gang har de sat skarpt på fried chicken, der ligesom alt andet hos dem ’just happens to be vegan’. Mød The KF Krunch – potato bun med ReCode Food No-Chicken-Chicken patty, pickles, slaw, salat og Green Goddess sauce.

WHAT YOU GET

Få en KF Krunch Meal hos Eden Jaxx på Nørrebro, Vesterbro, Østerbro og i Indre By. Spis i én af burgerbarerne eller bestil 'to go'. Du får KF Krunch Burger, fritter og XL dip. Smag The KF Krunch i lun potato bun med ReCode Food No-Chicken-Chicken patty, pickles, slaw, salat og Green Goddess Sauce. Hertil får du fritter og valgfri XL dip – alt fra Real Chili Mayo til Green Goddess Sauce, Jaxx BBQ Sauce og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses hos Eden Jaxx på Nørrebro, Vesterbro, Østerbro og i Indre By
  • Hvert værdibevis gælder til en KF Krunch Meal
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 19. april 2023
+ HOURS

Mandag - onsdag, kl. 11:30-20:30
Torsdag - lørdag, kl. 11:30-21:30
Søndag, kl. 11:30-20:30

(i Indre By åbner Eden Jaxx alle dage kl. 11:00)

+ ABOUT

Eden Jaxx har slået benene væk under københavnere og madanmeldere, og de stormer frem i København. Burgerbaren er et kærlighedsprojekt for den britiske iværksætter Bill Windsor og hans søn Jack, der for 7 år siden faldt pladask for Danmark. De har tænkt bæredygtighed ind i alt fra råvarerne til emballagen. De eksperimenterer med unikke sammensætninger og smage, og de har givet et friskt pust til den danske burgerscene.

+ WHERE

Fælledvej 15
2200 København N

Dybbølsgade 55
1721 København V

Rosenvængets Allé 3
2100 København Ø

Købmagergade 58
1150 København K