Juli
3014    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
195 DKK
97 DKK

Pizza combo med side dish og lemonade hos Juli på Nørrebro – Ny pizzabar får 6 hjerter i Politiken

Fire gutter og en fælles drøm om et low-key sted med pizzaer, småretter og funky drikke. Et sted, hvor pizzaerne laves på gode råvarer, og hvor du har lyst til at hænge ud, også efter at du har spist. Hos Juli er pizzabunden et kryds mellem den romerske og napolitanske, og kokkene bruger danske, økologiske og biodynamiske råvarer fra små gårde. De giver pizzaerne twists og laver dem lidt mindre end normalt, så du også har plads til en lille ret on the side. Og i sidste uge fik de 6 hjerter i Politiken.

WHAT YOU GET

Få en pizza combo med side dish og lemonade hos Juli på Nørrebro. Spis i den lille pizzabar (der er rift om pladserne) eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle pizzaer på kortet, og de skifter efter sæson. Pizze. Smag Salami med tomatsauce, mozzarella, spicy salami og syltet hyldeblomst. Få Margherita med tomatsauce, mozzarella, basilikum og friskrevet Karlsø-ost. Få Kartoffel med ricotta, mozzarella, blå kartofler, Søblå og rosmarin. Nyd Salsiccia med tomatsauce, mozzarella, salsiccia og syltede mirabeller. Få Selleri ’Nduja med tomatsauce, fior di latte, marineret selleri og ’nduja. Side dishes. Få valgfri lille ret – fx ricotta med bagte beder, kålsalat med croutoner, aioli og Karlsø-ost eller fladbrød med confiteret hvidløg og mozzarella. Drikke. Få lemonade lavet på æble-basilikum eller rabarber-ingefær.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Juli
  • Hvert værdibevis gælder til en valgfri pizza combo
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 6. april 2023 (OBS! Forlænget til den 13. april 2023)
  • For takeaway: Hvis du vil slippe for at stå i kø, så kan du bestille på forhånd via www.juli.pizza
+ HOURS

Tuesday - Thursday 12-21
Friday - Saturday 12-22
Sunday 12-21

+ ABOUT

Der sker i øjeblikket noget med pizza og København, og det er nok ikke helt forkert at gætte på, at Juli repræsenterer næste bølge af pizzabarer; steder, hvor dygtige kokke eksperimenterer med surdej, nye teknikker og toppings, og hvor pizzaer med fx blommer og pærer smagsmæssigt kan give associationer til en Hawaii-pizza helt uden at fornærme en italiener.

+ WHERE

Nørrebrogade 200
2200 København N