Theo
3009    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
425 DKK
250 DKK

7 serveringer hos Theo i Indre By – Fremhævet som én af byens bedste nye restauranter

Det er et år siden, at de slog dørene op. De bor i et smukt københavnerhus fra 1819, og maden er så god, at restauranten tidligere i år sneg sig med på Berlingskes favoritliste. Navnet er Theo, og her kreerer kokkene nutidige europæiske retter inspireret af deres yndlingssteder i London, Barcelona og Paris. De får råvarer hjem fra små danske gårde. Stilen er contemporary, stemningen er uformel, og køkkenet styres af Emil Eshardt, der har sin fortid på Kadeau og AOC.

WHAT YOU GET

Få 7 serveringer hos Theo i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Du starter med 4 småretter – fx tatar af okseinderlår med syltede bøgehatte, stracciatella med endives og blommebalsamico, ølandsbrød med hvidløgssmør og saltet torsk med hvide ribs og yuzu. Herefter får du mellemret, hovedret og dessert. Få grillet jomfruhummer med gulerodspuré, ingefær og ristede Piemonte-hasselnødder. Smag kuller stegt på brioche med vinterspinat, blåmuslinger og skummende purløgssauce. Nyd pærekompot med saltet karamel og is på mørk chokolade og ristede hasselnødder. Du kan også få menuen i vegetarisk udgave.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Theo
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Menuen serveres mandag - lørdag, kl. 17-23
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 14. april 2023 (OBS! Forlænget til den 28. april 2023)
  • Booking foretages online – anfør "Theo Menu" på din reservation
+ HOURS

Frokost
Mandag - lørdag, kl. 11:30-16:00

Aften
Mandag - lørdag, kl. 17:00-23:00

+ ABOUT

Restauranten er prydet med rå trægulve, snedker-stole og lyse, pudsede vægge, der får modspil af borde malet i tjekkede pangfarver. Kokkene lader sig ikke styre af dogmer, i stedet henter de inspiration i alverdens køkkener og i de retter, som de selv godt kan lide. De arbejder med landbrug, der værner om dyrevelfærd, bæredygtighed og økologi. De får kød og fjerkræ fra Skovstrupgård og Hopballe Mølle. Grøntsagerne er økologisk dyrket på Kiselgården, og fiskene fanges i de skandinaviske farvande.

+ WHERE

Skindergade 29
1159 København K