Phago
2018     SOLD
0    LEFT
- +
SOLD OUT
290 DKK
145 DKK

2 fladbrød combos hos Phago i Indre By og på Nørrebro – Hipt middelhavskøkken har taget byen med storm

De nørder det alsidige middelhavskøkken, og de laver alt fra bunden på gode råvarer i sæson. Deres fladbrød er fluffy, falaflerne er saftige, og både kylling og lam tilberedes på grill. I 2019 slog Phago dørene op på Nørrebro, og fra start har køkkenet kun lige akkurat kunnet følge med. Tidligere i år udvidede de så endelig med ny location, og i dag ligger de både ved Søerne samt over for Magasin. Køkkenerne er åbne, kokkene er tjekkede, og hylderne bugner med alt fra marinader til eksotiske krydderier.

WHAT YOU GET

Få 2 fladbrød combos med side dish og sodavand hos Phago i Indre By og på Nørrebro. Spis hos Phago eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle fladbrød på kortet. Smag Roasted Chicken, Lamb, Falafel eller Halloumi – alle fladbrød er med hummus, rød peberfrugtcreme, spidskål, granatæble og citrondressing. Få side af sweet potato fries, grillet blomkål, falafler eller tomatsalat med feta, citronvinaigrette og frisk basilikum. Nyd Coca-Cola og italienske sodavand med grape og citron.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses hos Phago i Indre By og på Nørrebro
  • Værdibeviset kan anvendes fra 3. december til og med den 9. marts 2023
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 11-21

+ ABOUT

Hipt middelhavskøkken stiller skarpt på smag, sundhed og bæredygtighed. Inspirationen kommer fra Israel, Marokko og Italien, og kærligheden til råvarerne er ikke til at tage fejl af. Hos Phago har de ramt noget helt særligt, og det har længe ligget i kortene, at de skulle åbne flere locations. Tilbage i februar åbnede de så en 2’er i Indre By. Lokalet er holdt i Santorini-blå og knækket hvid, og duftene fra det åbne køkken sender tankerne mod Middelhavet.

+ WHERE

Lille Kongensgade 14
1074 København K

Fælledvej 15
2200 København N