Gemini
3258     SOLD
0    LEFT
- +
SOLD OUT
325 DKK
165 DKK

3-retters frokostmenu hos Gemini på Planetarium – Tidligere Michelin-kok byder på nordisk gastronomi og panoramaudsigt over Søerne

De tiltrak sig kæmpe opmærksomhed, allerede inden de nåede at slå dørene op. Tilbage i marts rykkede de ind i Knud Munks ikoniske Planetarium, og fra restauranten har gæsterne panoramaudsigt over Søerne. Hos Gemini arbejder kokkene med små danske landbrug, der værner om dyrevelfærd, bæredygtighed og økologi. Køkkenet er nordisk, og kokkeholdet anføres af Emil Eshardt, der har sin fortid på Søllerød Kro, Kadeau og AOC.

WHAT YOU GET

Få 3-retters frokostmenu hos Gemini på Planetarium. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx tatar af kalveinderlår med pebermayo, sennepsskud og glaskål syltet i æblemost – hertil ølandsbrød med persillesmør. Få stegt andebryst med five spice, serveret med bagt knoldselleri, ramsløgolie og andesauce med sort hvidløg. Nyd mørk chokolade, risalamande-is, brændte mandler og kirsebærsauce. Du kan også få menuen i vegetarisk udgave.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Gemini
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 16. marts 2023
  • Menuen serveres til frokost alle dage kl. 11:30-16:00
  • Bordreservation skal foretages online
+ HOURS

Frokost
Mandag - søndag, kl. 11:30-16:00

Aften
Mandag - lørdag, kl. 17:00-23:00

+ ABOUT

Gemini er en oase midt i byen, forgyldt med solskin, fuglekvidder og 180 graders panoramaudsigt over Søerne. Her tager kokkene afsæt i sæsonens råvarer, og de er kompromisløse i deres tilgang til kvalitet. De får kød og fjerkræ hjem fra Grambogård, Himmerland og Hopballe Mølle. Grøntsagerne er økologisk dyrket på Kiselgården, og fiskene fanges i de skandinaviske farvande.

+ WHERE

Gl. Kongevej 10
1610 København V
(indgang fra søsiden)