Odette
3506    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
450 DKK
250 DKK

8 serveringer hos Odette i Indre By – Michelin-anbefalede Norrlyst åbner søsterrestaurant

De har længe drømt om en restaurant, hvor de ikke er styret af dogmer. Et sted, hvor de frit kan fusionere smage og indtryk fra overalt i verden, og hvor gæsterne ikke kan lade vær med at komme igen og igen for at smage det nye, som kokkene sætter på menuen. I morgen bliver drømmen til virkelig, når Norrlyst-holdet (Michelin Bib Gourmand 2022) slår dørene op til Odette. Her trækker kokkene på deres erfaringer fra Lumskebugten, Kadeau og AOC. Stemningen er varm og stilen helt uformel.

WHAT YOU GET

Få 8 serveringer hos Odette i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Du starter med 4 småretter – fx letsaltet kuller med pomelo og fennikelcrudité, tatar af okseinderlår med grillede skalotteløg og gule beder, mandelcreme med endives, blodappelsin og mynte samt ølandsbrød med hvidløgssmør. Herefter får du mellemret, hovedret og dessert. Smag karamelliserede jordskokker med salatløg og revet kalve-bottarga. Få græskarravioli med ’nduja og skummende muslingesauce. Få grillet gris med BBQ-marinade lavet på blommer og miso, serveret med stegt palmekål og szechuan pebersauce. Nyd hasselnødde-is toppet med saltet karamel og espresso. Du kan også få menuen i vegetarisk udgave.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Odette
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Menuen serveres mandag - lørdag, kl. 17-23
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 16. marts 2023
  • Booking foretages online – anfør "Odette Menu" på din reservation
+ HOURS

Frokost
Mandag - lørdag, kl. 12-16

Aften
Mandag - lørdag, kl. 17-23

+ ABOUT

De er flyttet ind i et fredet københavnerhus fra 1797. Restauranten fordeler sig over to etager, og køkkenet er åbent. Hos Odette er kokkene styret af, hvad de selv godt kan lide, og de henter råvarer hjem fra små, bæredygtige gårde. De fleste af råvarerne er lokale, men de har valgt ikke at låse sig fast; for hvem siger, at man ikke kan bruge en citrusfrugt fra et andet sted i verden, så længe den er dyrket bæredygtigt.

+ WHERE

Kompagnistræde 18
1208 København K