Slowburn Brewing Co-op
1108    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
300 DKK
150 DKK

Frit valg til alt hos Slowburn Brewing Co-op i Vridsløse – Hypet mikrobryggeri er rykket ind i gammelt fængsel

De har mere end vind i sejlene, og har du været på Alchemist, Alouette eller JATAK, så er du 100% støt på deres øl. Siden 2019 har de brygget i Hvidovre, men nu er de rykket ind i det gamle Vridsløselille Fængsel. Navnet er Slowburn, og nørder du øl, så har du ikke kunnet undgå at høre om dem. I dag gemmer de sig bag den ikoniske fængselsport, hvorfra Egon Olsen spadserede ud til Benny og Kjeld. På torsdag åbner deres bottle shop, og i det gamle fængselskøkken er bryggeriet ved at blive sat op.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Slowburn Brewing Co-op. Køb ét eller flere værdibeviser og få friskbrygget øl med hjem. Beviserne kan indløses på bryggeriet i Vridsløse. Få Layers of Light Double IPA brygget på amerikansk Strata og Idaho 7 humle. Køb Octopils Italian Pilsner og Golden Glow Session IPA med noter af ananas. Få Seaside Slumber Gose, White Bloom Belgian Wit og Seedling Mixed Fermentation Sour. Få Solid Ground West Coast IPA brygget på Simcoe, Ekuanot og Mosaic. Køb Metamorphosis Coffee Stout, Kerfuffle Black IPA og Kintsugi Session IPA. Få Dahlia Pale Ale, Vixen Christmas IPA og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Slowburn Brewing Co-op
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 17. december 2022
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Slowburn Brewing Co-op
+ HOURS

Torsdag, kl. 15-22
Fredag, kl. 15-24
Lørdag, kl. 13-24

+ ABOUT

Det er godt to år siden, at de slog dørene op, og fra dag 1 har de gjort tingene anderledes. Slowburn er et kooperativ – landets eneste arbejderejede mikrobryggeri. Her tager medarbejderne lige del i beslutningsprocesserne, driften og overskuddet, de er uafhængige af investorer og kan aldrig blive opkøbt. De brygger øl af højeste kvalitet med fokus på let drikkelighed, balance og stor smag, og de tapper øllet på farverige dåser, der har fundet vej til Michelin-restauranter og barer.

+ WHERE

Vridsløse
Fængselsvej 43
2620 Albertslund