Hip Hop
2014    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
100 DKK
50 DKK

Frit valg til alt hos Hip Hop – Tidligere Prolog-barista har åbnet kaffebar på Frederiksberg Allé

Han er født og opvokset i Sacramento, California. De seneste 13 år har han arbejdet med kaffe – først rundt omkring i Florida og Californien, så hos Single O i Sydney og nu i København. I 2021 stod amerikanske Luke Allen bag baren hos Prolog, og i juni i år slog han så dørene op til sit eget. Hos Hip Hop vender han sammen med sit crew tingene på hovedet, og lige meget om du er til EK43 espresso shots, batch, piccolos eller ”blot” seriøst god cappuccino, så er her et lille sted, du bliver nødt til at besøge.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Hip Hop. Køb ét eller flere værdibeviser. Tag plads inde eller ude (få siddepladser). Du kan også bestille 'to go' og tage på tur i Frederiksberg Have eller slentre ned ad Frederiksberg Allé. Få kaffe brygget på nogle af de bedste bønner, der findes. Smag alt fra EK43 espresso shots til piccolos, flat whites, latte og cappuccino. Få batch brews, off menu coffee set (piccolo + espresso drink) og Bonus Track (2 espresso drinks og batch brew). Nyd scones og chocolate chip cookies. Få croissanter og surdejsboller med Vesterhavsost. Smag yoghurt fra Søtoftes Gårdmejeri toppet med granola. Få banana muffins og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Hip Hop
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 26. januar 2023
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. til frit valg hos Hip Hop
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 7:30-16:00
Lørdag - søndag, kl. 8:00-16:00

+ ABOUT

Er det her den lille kaffebar, som de fleste af os drømmer om at finde? 20 kvm fyldt med god stil, stemning og kaffe, der gør, at man ikke kan lade vær med at komme igen. I juni flyttede Hip Hop ind på Frederiksberg Allé. De er blot et hul i væggen med få siddepladser, og de er super geeky på den fede måde... Hvor mange kaffebarer aflæser fx hver dag vandets TDS, inden de brygger? Selvom det er noget, alle bør.

+ WHERE

Frederiksberg Allé 41b
1820 Frederiksberg