Fyld køleskabet op: Frit valg til alt hos Gamma Brewing Co. i Herlev – Besøg ét af landets hippeste mikrobryggerier og få friskbrygget øl med hjem

Simon Evers
Head Concierge
3250 købt
300,-    /    150,-

I flere år har efterspørgslen været større end det, de har kunnet brygge. De er landets måske hippeste mikrobryggeri, og over de seneste 22 måneder har de firedoblet deres kapacitet i et forsøg på blot at kunne følge med. De brygger i Herlev – et stenkast fra København. Selve bryggeriet er helt nyt, og alt er state-of-the-art. Hos Gamma nørder de det hazy & humlede, og IPAs er deres speciale. Bryggerne er eksperimenterende, og de brygger i små batches. Øludvalget roterer, og deres øl bliver ofte revet væk.

Det får du

Du har frit valg til alt hos Gamma Brewing Co. Køb ét eller flere værdibeviser. Beviserne kan indløses på bryggeriet i Herlev. Du kan både nyde øl i bryggeriets tasting room samt købe friskbrygget øl med hjem. Få Echo Chamber Double IPA brygget på amerikansk El Dorado, Idaho 7 og Mosaic humle. Køb Just The One Citra IPA og Big Doink Double IPA med bløde noter af tropisk frugt. Smag Extra Natural Pilsner og Pericarp Sour med hindbær, blåbær og solbær. Få Superstudio Double IPA og Fruit Suit Radler med appelsin og grape. Få Tesseract IPA og Public Consumption Double IPA på Eclipse og Mosaic. Nyd Helles Lager og Temporarily Tender Pale Ale. Køb Promethian West Coast IPA brygget på Amarillo, Cascade og Centennial. Få Ekpyrotic Universe Double IPA, Old Habits Vienna Lager og meget mere.

Gamma Brewing Company

Smedeholm 18
2730 Herlev
RatingRatingRatingRatingRating
Google (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Gamma Brewing Co.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 19. november 2022
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Gamma Brewing Co.

Sagt af andre

Fantastisk øl og dygtige bryggere!
Mit førstevalg hver gang jeg kan vælge!
Altid spændende øl – kan varmt anbefales...
Et lækkert udvalg af IPA og DIPAs!
Helt ubegribelig godt!
Super, super lækre øl...

Af Jonathan, Thomas, Lonnie, Philip, Niklas & Anna – Kilde: Google & Facebook

Om Gamma Brewing Company

De startede som et hobbyprojekt i 2015, og på rekordtid har de skabt ét af landets bedste bryggerier. Hos Gamma er de underspillede, og de går bevidst efter at være lidt under radaren. Bryggerne udfordrer de gængse bryggemetoder og teknikker. De eksperimenterer med forskellige humletyper og smagsprofiler, og de har aldrig gjort andet end blot at fokusere på øllets kvalitet.

De brygger øl for at have det sjovt, og deres kærlighed til øllet skinner igennem alt det, de laver. De har inkarnerede fans i ind- & udland, og deres øl serveres på alt fra Michelin-hædrede restauranter til anerkendte barer. Nu storsatser Gamma Brewing Co. på en endnu tættere relation til privatforbrugeren, og med deres bryggeri i Herlev tager de kvalitet og friskhed til næste niveau.

 

Åbningstider

Fredag, kl. 12-18
Lørdag, kl. 11-15

300,-    /    150,-
UDSOLGT
3250 købt

UDSOLGT!

Gamma Brewing Company

Smedeholm 18
2730 Herlev
RatingRatingRatingRatingRating
Google (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Gamma Brewing Co.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 19. november 2022
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Gamma Brewing Co.
UDSOLGT